KatarzynkaBe
Fanka BB :)
O rany jaki świat jest małyJestem rodowicie z Gliwic a M z Zabrza, ale juz od studiów mieszkam we Wrocławiu.
Takze do rodzinki swojej i M przyjechalismy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O rany jaki świat jest małyJestem rodowicie z Gliwic a M z Zabrza, ale juz od studiów mieszkam we Wrocławiu.
Takze do rodzinki swojej i M przyjechalismy.
dobrze ze jeszcze troche czasu minie zanim cora bedzie mnie zasypywala takimi pytaniamiNo i powoli zaczynam uświadamiać moim dzieciom ze będą mieli kiedys jeszcze braciszka albo siostrzyczkeoczywiście córka zadała mi mnóstwo pytań ,kiedy czy mam już dzidzie w brzuszku ,i że to będzie dziewczynka ona to wie.hehe
A synek znowu zapytal skąd wiem ze będą mieli jeszcze brata albo siostrę.
Czasami dzieci zadają trudne pytania.
Dobrze zapisałas. Od 9.08 mam@. Następna przewidziana na 8.09:-)Magda36, nie wiem czy nie wpisałam złego terminu @, moze miał byc 8.09, a ja wpisałam 9.08? Podaj najbliższy termin @
Czekamy na testy - Edzia, Nessi, Ann89![]()
trzymam mocnoDzwoniłam, są wyniki!!!!! Odbiorę po 15. Proszę o kciuki za przyrost bety![]()
Są kciuki zaciśnięte!! [emoji4]Dzwoniłam, są wyniki!!!!! Odbiorę po 15. Proszę o kciuki za przyrost bety![]()
Czesc Madziara bede trzymac kciuki zeby Tobie sie udaloTo i ja może dołączę. Mam na imię Magda i mam 32 lata. Staramy się z mężem od 4 lat. Mamy za sobą jedną cp 2 lata temu. Usunięto mi wtedy prawy jajowód. Trzymam kciuki za udane cykle i brak @ [emoji16] termin następnej @ 19.08, ale oby nie przyszła [emoji6]
Napisane na LG-D802 w aplikacji Forum BabyBoom