Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz ja nie za bardzo sie na tym wszystkim znam ale dziewczyny napewno Ci pomoga... Ale jestem pewna ze tydzien przed okresem to za wczesnie na test.Witaj salatka owocowa- na tescie pisze ze wykrywa juz ciaze po 6 dniach od zaplodnienia, czy to prawda? a czy moze tak bolec brzuch na dwa tygodnie przed okresem nigdy tak nie mialam....
gdzies czytalam ze niektore dziewczyny wlasnie tak maja na samym poczatku ciazy. Ja tez mam tak ja Ty i czekam...Dziewczyny a czy ogromna ilość białego gęstego bez zapachowego śluzu coś oznacza?? Nigdy go nie miałam przed @ w takich ilościach...

trzymam kciukiUwaga...schodze na dol i idę po wyniki...zaraz się ( za przeproszeniem ) zesram. ..![]()
Trzymam kciuki!! Od razu daj znać!Uwaga...schodze na dol i idę po wyniki...zaraz się ( za przeproszeniem ) zesram. ..![]()
Uwaga...schodze na dol i idę po wyniki...zaraz się ( za przeproszeniem ) zesram. ..![]()