salatkaOwocowa
Fanka BB :)
a to sobota? To moge zaczekacOby. Powodzenia. [emoji4]
To czekaj na mnie z testem. Małpa ma przyjść 21, ale 20 jedziemy na wesele i muszę wiedzieć czy wolno mi wznieść toast za Państwa Młodych. [emoji1]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a to sobota? To moge zaczekacOby. Powodzenia. [emoji4]
To czekaj na mnie z testem. Małpa ma przyjść 21, ale 20 jedziemy na wesele i muszę wiedzieć czy wolno mi wznieść toast za Państwa Młodych. [emoji1]
mysle ze umiarkowany ruch i odpowiednie odzywianie i bedzie okJa chodzę na nnfz ale jak uda mi się zajść to biorę odrazu wizyty prywatne. Jeśli chodzi o l4 to raz myślę sobie, że uciekam odrazu a potem dopadają mnie myśli ci ją będę robic..i czy przez to się nie zapase bo i teraz do najchudszych nie należę![]()
A ja muszę wziąć l4 z racji pracy jaką wykonuję, nie wyobrażam sobie żebym miała się z kimś szarpać na ulicy będąc w ciąży...ja cala cizaze bylam na zwolnieniu. Od ok 5 miesiaca jezdzilam rowerem kilka km chodzilam na spacery z mezem i pieskami tez po kilka km. Nie wzielam sobie zwolnienia bo tak mi sie chcialo tylko podczas ciazy zostal rozwiazany moj staz to sobie moglam chodzic ale l4 musialam dostarczas co PUP.
Witam, witamTo i ja może dołączę. Mam na imię Magda i mam 32 lata. Staramy się z mężem od 4 lat. Mamy za sobą jedną cp 2 lata temu. Usunięto mi wtedy prawy jajowód. Trzymam kciuki za udane cykle i brak @ [emoji16] termin następnej @ 19.08, ale oby nie przyszła [emoji6]
Napisane na LG-D802 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak Wasze podejście do L4 ciąży? Odrazu dajecue czy pracujecie ?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom