Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas w większości ten plan porodu to fikcja chyba ze rzeczywiście ma sie swoją położna która raczy go respektować. Choć z tymi położnymi to też tak różnie bywa. Koleżanka miała swoją położną i to jeszcze ciotka jej męża jak, a jak jej zaczęli poród wywoływać to nawet nie przyjechała bo zadzwoniła na oddział I tam jej lekarze powiedzieli, że pewnie poród i tak bd cc i nie opłaca się jej fatygowac.Ja mimo wszystko chciałabym rodzić naturalnie, chociaż wiem jak to boli. Też myślałam że przy drugim porodzie będzie łatwiej, ale wcale nie było. Jakoś boję się operacji związanej z cc. No chyba że się już inaczej nie da. Ostatnio jak siedziałam w przychodni to widziałam że teraz robią jakiś plan porodu. Nie wiem jeszcze o co chodzi, ale zastanawiam się nad jakimś znieczuleniem podczas porodu.
Jaka miałaś przerwę między cc a sn?ja przeszlam juz cc po probie sn i samo sn i powiem Wam, ze zdecydowanie wole sn.Szybciej doszlam do siebie, mniej bolalo, lepsza laktacja i wogole ;-) ale to tylko moje odczucia. Teraz tez chcialabym sn, ale zobaczymy co bedzie.
Tak wogole od rana katar i bol glowy mam :-(
![]()