reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Ja do mycia maluszka używałam kosmetyków Mustela, uwielbiałam zapach, nie uczulało. A do pupci Linomag zielony. Laktator też posiadałam, przydał się bo wtedy studiowałam i odciagałam jak wychodziłam na cały dzień teraz kupię jeśli będzie taka potrzeba. Jak już bym strasznie chciała kompletować wyprawkę :) aha i polecam gorąco poduszkę do karmienia poofi jest mega.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Laktator tak ale mi się przyda na pewno bo jeśli będę karmić piersią to zrobię tak jak z synkiem tzn odciagalam trochę i dawalam mu od czasu do czasu z butelki aby się nauczył pić. Po odstawieniu nie miałam problemu z akceptacją butli. No i w pierwszych tygodniach jak laktacja nie jest unormowana fajnie odciągnąć do pudełek i do zamrażalnika na czarną godzinę

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

reklama
My skoczka tez mieliśmy ale małemu sie nie podobał a Kuzynka miała i jej wojtus uwielbiał . Każde dziecko co innego [emoji3] u nas Super sprawa za to taki stolik . Mały to uwielbiał . Od 4 m życia śmigał w tym.
1471365304-rg2jkv.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to i ja napiszę co nam się przydało przy dwójce dzieci[emoji2] mata edukacyjna- tak średnio, nie marudzili że leżą a zainteresowanie dopiero po 2-3 msc
karuzela do łóżeczka- tylko Fisher price z projektorem, szumem morza i biciem serca, cena niemała ale opłacało się i działało kiedy dziecko nie chciało leżeć w łóżeczku
krzesełko do karmienia- w sumie zwykle chicco bez bajerów, tylko tyle że odchylane do tyłu i składane wystarczyło
łóżeczko- było większe z miejscem na szafkę z przewijakiem i szuflada od spodu ale niestety po drugim synu się totalnie rozpadło, teraz na bank coś mniejszego kupimy
wózek- niestety dwa razy dawałam się naciągnąć na te tanie z allegro, ebay itp i po kilku msc zmieniałam, w sumie przy dwójce dzieci były 4 wózki
ubranka- jak najwięcej w rozmiarze 56-62 wystarczą takie zwykle proste bo bywa że trzeba zmienić 4 razy dziennie bo coś się z pampersa uleje i nie tylko, przydadzą się też pieluchy tetrowe.

reklama
Do góry