reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Oj Pati to ładnie zjechałaś. Ja właśnie chcę ważyć dokładnie tyle samo, no a chcieć to móc no nie? :-D A mój małżonek pożegnał na s b już 12 kg

Ell, to całkiem możliwe, że wszystkiemu winne są upały... Ja w terminie @ przez tydzień miałam takie lekkie plamienia, potem 2 dni przerwy i kiedy myślałam, że jakiś wyjątkowo lekki okres mi się trafił, pojawiło się normalne krwawienie :baffled:
Pati - gratulacje!!! A dopiero co mówiłaś, że narzekasz na figurę, a nic nie robisz :-D
Sumka - mój mąż na "naszej" diecie rozdzielnej zrzucił tyle co Twój :-) Musiał sobie dorobić dodatkowe dziurki w pasku :-D

Hehe mój jakby zrzucił 12 to pewnie by tyle co Pati ważył...a to by zdecydowanie nie wygladało ;) gratulacje dla wytrwałych!!!
U mnie waga bez zmian - około 64, ale za to cm ubywa, spodnie zjeżdżają z tyłka...
Ostatnio zaszalałam z zakupami - 2 spódnice 4 bluzki i sukienka (prawie wszystko z H&M) i się dowartościowałam ich rozmiarami - mam 2 spódnice rozm 36 - nigdy takiego nie nosiłam :) ale szczerze Wam powiem że to 36 to jest jak duże 38 - ale i tak miło się w to zmieścić :) za to bluzki 38 i 44 - i obie lezą idealnie, bekowe mają rozmiary, naprawdę :):):) jeszcze tylko butki nowe i jestem obkupiona i mogę do pracy wracać (chodzi mi o ten cały etat od września - niestety :( )

Kasia ja naprawdę nigdy takiego nie nosiłam - przynajmniej odkąd jestem pełnoletnia :) i szczerze mówiąc nadal nie noszę - jak weszłam w H&M w jedne krótkie spodenki z przeceny z metką rozm 34 to doszłam do wniosku że oni tam rozmiary losowo przydzielają :):):)
nie dziwię się ze spodenek nikt nie kupił bo są na 40 stkę a nie na 34 ;)

Kurcze, ale sympatyczny sklep - mozna sie dowartościować:-D Koniecznie muszę go odwiedzic, może też będę miała ciucha 36?:-D:-D:-D

Kasiu - zapewniam Cię że coś na siebie znajdziesz (tym bardziej że ja patrzę na zdjęcia to mi się wydaje że dużo szczuplejsza ode mnie jesteś :)) ale rzeczy damskie w H&M to dziwne mają - większość w jakimś takim bardzo "szmatławym" stylu który mi totalnie się nie podoba...ale wśród tego można wyłowic jakieś perełki :) Lolka też obkupiłam - kupiłam mu taką ortalionową kurtkę (taka przeciwdeszczowa wiatrówka składana w mini kieszonkę) do tego spodnie z tego samego, i bluzeczkę ze spidermanem :) tylko kaloszy nam brakuje ale już nad tym pracujemy - dziś mierzyliśmy jedne ale rozm 21 i były takie akurat - wolę mu kupić trochę wieksze a nie było

reklama
Baśka, gratulacje :-) I fajne zakupy - ja już dawno nie kupiłam sobie tylu rzeczy na raz :-D A skoro w H&M takie cuda z rozmiarami, to ja bym chyba jakieś 32 musiała mierzyć :-D:-D:-D(Bo normalnie noszę 36/38)

Do góry