MartiniM
Fanka BB :)
ExploreraTez je kupilam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ExploreraTez je kupilam![]()
Ja tez poki co planuje SNHess :-) myślałam że tylko ja się zdecydowałam na sn. Super kochana powodzenia życzę, będę trzymać kciuki. Trochę się boję bo pierwszy poród był średni, nie daj się wrobić w wywoływanie. Czekaj na naturalną akcję.
Wlasnie wczoraj M mi powiedzial ze chyba lepsze mniejsze a ja zakupilam M
U mnie nie ma wskazań do cc. Póki co jest wszystko ok, dziecko dobrze leży. Mam nadzieję, że nic się nie zmieni.Hess :-) myślałam że tylko ja się zdecydowałam na sn. Super kochana powodzenia życzę, będę trzymać kciuki. Trochę się boję bo pierwszy poród był średni, nie daj się wrobić w wywoływanie. Czekaj na naturalną akcję.
PokażExplorerajeszcze inna niz na Twoich zdjeciach
![]()
Po cc nie mogę za szybko[emoji14]Hehe, wtedy w przyplywie zazdrości postaracie się o rodzeństwo dla Szymka![]()
Hehe
Rok...Heheile każą czekać?rok, dwa?
No to linka, wszystko jednoTeQuila tyle razy juz pisalam ze nie moge wstawiac tu zdjec....dlatego zawsze wysylalam linka z ubrankami i w ogole czym kolwiek
![]()