Luxuorius
Moderatorka
no pewnie,ze to radosc!!!! a jak sprawa z Zusem?Po odliczeniu oszczędziła 61 zł
Jaka durna picza że mnie, tak się cieszę!!!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no pewnie,ze to radosc!!!! a jak sprawa z Zusem?Po odliczeniu oszczędziła 61 zł
Jaka durna picza że mnie, tak się cieszę!!!![]()
pracowalam w Primie i co tam sie dzieje ...szokWeź mi nic nie mów, moja koleżanka pracuje w Jacobs (kawa) w Gdańsku... Czy w Gdyni. I słuchajcie tam przesypuja kawę i mieszają ja że zwykła kawa innej firmy!
Jak moja ciotka przywozi oryginalna Jacobs zieloną z Niemczech to kawa tak nieziemsko pachniala, nie ma porównania! A smak! Mmmmm
A u nas? Jacobs zarabia na Polsce dahac nam mieszankę....
Dedykowany na PL ten żel w Kauflandzie cxy DE?
właśnie dlatego lubię Rossmana i Hipp bo to są niemieckie kosmetyki nie dedykowane na Polskę. Niestety my jesteśmy tą gorszą Europą i wszystko dostajemy chrzczone :/
![]()

Oj takmoj dziec oszalal, jak bedzie tak wariowac po porodzie to wesolo bede miec![]()
czuje, ze bedzie hardkorOj tak![]()
Ha ha głupia ja, sama w nim prałam jak dziewczyny malutkie były. Ale na Allegro widzę też ten sensitive w proszku. Ale ja żele wolę.Bonusowa tak jak jashi pisze. Zel persila on jest z takim dzidziusiem. Nigdy go w proszku nie widzialam ani w kapsułkach.
U mnie juz 5 tur poszlo wszystko uprane. Teraz tylko to co dokupie.
Link do: Persil Sensitive-Gel, 1,46 l - Flasche für ca. 20 Waschladungen online kaufen | hygi.de
Tu link jak wyglada ten zel. Na pewno jest w kauflandzie w Polsce bo go widzialam
![]()

Lux tylko później nie miej do nikogo pretensjiczuje, ze bedzie hardkor
Szczerze bylam zadowolona. Dopieral mi marchewke z ubranek jak rozszerzalam mu dietę. Teraz tez widze ze ladnie sie popraly te rzeczy.Ha ha głupia ja, sama w nim prałam jak dziewczyny malutkie były. Ale na Allegro widzę też ten sensitive w proszku. Ale ja żele wolę.
Ja nie kupuję rzeczy do prania w PL. Tzn zazwyczaj albo przez Allegro sprowadzane albo w sklepach stacjonarnych z Niemiecką chemią. I do płukania tez zawsze lenor [emoji5]
To zamówię i zobaczę jak sobie poradzi z dziewczyn rzeczami. Bo nie mam zamiaru prać oddzielnie ciuszków maluszka i naszych - no way.
![]()