Sylwia9
Fanka BB :)
Hahaha no ja Zielona w tym, olejkiem wygodniej by się smarowalo niż Shea![]()
nie no chyba nie ...
dziś zajrzę do sklepu zielarskiego obok domu i się wypytam
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha no ja Zielona w tym, olejkiem wygodniej by się smarowalo niż Shea![]()
nie no chyba nie ...
dziś zajrzę do sklepu zielarskiego obok domu i się wypytam
Anja 93 kup sobie witaminę C i łykaj trzy razy dziennie po 2 bo to zakwasza mocz i dzięki temu przestają rozwijać się bakterie poza tym sok z 100 procentowej żurawiny i zacznij pić a jak nie możesz to musisz zgłosić się do szpitala na kroplowke bo się odwodnisz a to jest groźne i dla Ciebie i dziecka.Niunius przykro mi bardzo :-(
Dziewczyny, ja znów z pytaniem. Co można w ciąży na zapalenie pęcherza? Furaginum wg ulotki odpada a już nie mogę wytrzymać, tak piecze, boli i to ciągle parcie na pęcherz. Dodatkowo nic nie piję, nic nie jem i dzisiejszej nocy do teraz rzygam dalej niż widzę... Choć już nie mam czym

Strasznie mi przykro... To takie smutne wieści... Sciskam Cię mocnoOd wczoraj leze w szpitalu, mojemu dziecku przestało bic serduszko.. dzisiaj prawdopodobnie będę miała wywołane skurcze i lyzeczkowanieJestem załamana.. to moje drugie poronienie..
Hahaha no ja Zielona w tym, olejkiem wygodniej by się smarowalo niż Shea
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Laaaal zamawiam!!!Znalazłam na internecie
Link do: Olejek migdałowy - niesamowite właściwości
wygląda na to że jest naprawdę dobry nawet potem dla naszych maluchów
W sklepie internetowym 150ml kosztuje niecałe 20zł
Zobaczę dziś stacjonarnie w sklepie i jeszcze się dopytam o wszystko.
Cześć
To i ja dołączę do kwietniowych mam...choć miałam wątpliwości czy nie za wcześnie...żeby nie zapeszać.
Widzę że już Was sporo
Mam termin na 26 kwietnia...chyba nie przeskoczę na maj
Ostatni raz byłam na forum jako mama "styczeń 2006" , wiele się zmieniło![]()
link do sklepu Link do: Olej ze słodkich migdałów 150 ml
W mojej miejscowości jest taki sklep z naturalnymi kosmetykami ale z tego co wiem można zamówić też przez internetA gdzie kupujesz olejek ?
Ja chyba też muszę już przejść ze zwykłych kremów do ciała na takie które lepiej zadbają o skórę.
Biust powiększył mi się dwukrotnie, nie miałam tak w pierwszej ciąży... no i już nie mam 20kilku lat![]()
cześć,
jeśli chodzi o "zapeszanie" ja też wciąż mam obawy, choć z USG dziś jest 10t 4dc, czyli tydzień do przodu. Dlatego też mało się tu udzielam... Czekam na badania prenatalne w tym test pappa (20.09) Poza tym czasu brak - wciąż jestem aktywna zawodowo, nie ma mnie po 10-11h dziennie bo daleko dojeżdżam, jak wracam to obowiązki domowe + Córcia sprawiają, że po 21.30 nawet kompa nie zawsze chce mi się włączyć
zdrówka dla Was!