reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jejku jak fajnie się Was czyta. Dużo dobrych wiadomości [emoji5] nastrajaja odpowiednio ;-) ja zaczęłam dopiero nowy cykl w czw. Teraz w śr gin i od nastepnego piątku testy owu i do dzieła. Juz nie mogę się doczekać...
Teraz Was czytam i nabieram pozytywnych wibracji [emoji6]
Dzol trzymam kciuki za potwierdzenie wyników badań i oczywiście za całą resztę !!!
Izabela aby lekarz za długo Cię nie trzymał w niepewności [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bezdotykowe raczej nie bo musisz badać tam gdzie śluzówki i zawsze w tym samym miejscu ( odbyt, w buzi lub pochwa) ja wybrałam to 3[emoji2] najlepszy i nie drogi ( zapłaciłam ok 10-15 zł) jest termometr owulacyjny bo czulszy i pokazuje temperaturę do setnych po przecinku. No i mierz zanim wstaniesz z łóżka mnie tu dziewczyny przeszkoliły i wtedy sprawdziło się z terminem owulacji

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za rady [emoji8] ,
zapytam mamy bo wydaje mi się ze mieli jakiś elektroniczny i nie używają, a jak nie to podskocze do apteki bo jutro, pojutrze powinien się już okres skończyć.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku jak fajnie się Was czyta. Dużo dobrych wiadomości [emoji5] nastrajaja odpowiednio ;-) ja zaczęłam dopiero nowy cykl w czw. Teraz w śr gin i od nastepnego piątku testy owu i do dzieła. Juz nie mogę się doczekać...
Teraz Was czytam i nabieram pozytywnych wibracji [emoji6]
Dzol trzymam kciuki za potwierdzenie wyników badań i oczywiście za całą resztę !!!
Izabela aby lekarz za długo Cię nie trzymał w niepewności [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
O mamy identycznie, też cykl od czwartku i w srode gin, może razem zaskoczymy [emoji2]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry