Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie podbrzusze boli tak jakbym @ dostała, no i dziś zaczęły mnie cycki boleć czyli też lipa bo mam tak przed każdą @ :/Mnie raz na jakis czas piknie jajnik, niekiedy cos w cycku [emoji43] ale szczerze -nic nie czuje,jestem pewna ze dostane @ Bo duzo jem, a to u mnie oznaka. Wiec lipa...
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Jak już słabną to jest po owulacji, podobno najlepiej przez 3 dni przed i 1 poHej dziewczyny. Chwilę mnie nie było bo nie chce się nakręcać tylko wrzucić na luz. Testy owu nadal w ruchu. Powiedzcie- jak wyjdą dwie grube kruchy na owu które w kolejnych dwóch dniach slabna to jak długu uskuteczniac nasza romantic prokreacje? [emoji6]
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
A moja @ wypada w rocznicę związku i 5 miesiąc ślubu ;D także też fajnie jakby wtedy wyszły 2 kreseczkiMnie też kusi zawsze przed @ testować. W tym cyklu wstrzymam się. Wyjeżdżamy w góry i prawie termin @ zbiega się z wyjazdem. Zrobię test w górach i jak będą II to będzie piękna pamiątka
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Przepis na dziewczynkę - kochać się kilka dni przed owu - wówczas te silne, żywotne plemniki z chromosami XX się ostaną i poczekają na jajko, a te szybkie XY popędzą ale się nie doczekająA co takiego kochana wyczytalas na tych forach? Ja tez zainteresowana :-)
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro będzie 8dpo lekarz kazał zbadać. Więc słucham lekarza. A z tego co wiem to tak się bada 7/8 dpo owulacji.
Hehe dobre [emoji106][emoji4]Przepis na dziewczynkę - kochać się kilka dni przed owu - wówczas te silne, żywotne plemniki z chromosami XX się ostaną i poczekają na jajko, a te szybkie XY popędzą ale się nie doczekająTo tak po krótce. Do tego dieta - dużo nabiału, przestrzegać horoskopu chińskiego - wedle niego dopieru w październiku moglibyśmy zrobić dziewczynkę (tam się sprawdza wiek mamy + miesiąc zapłodnienia), kochać się w pozycji tradycyjnej - to się chyba nazywa "na misjonarza" - chociaż wątpię, że misjonarze mieli z tym coś wspólnego
![]()
![]()
i kobieta nie powinna mieć orgazmu, bo się pH zmienia i wybija te dziewczyńskie plemniki. Szczerze - to do mnie przemawia jedynie punkt 1 - żeby kochać się ze dwa dni przed - ale jak widać my się kochaliśmy 5 dni przed i pewnie wszystkie plemniki wyginęły
Reszta punktów to chyba taki żart
![]()
Ja jeszcze okresowego bolu nie mam,niekiedy jajnik da sie we znak....mnie po owu piekly sutki przez 4 dni, a jak przestalo tozaczelo sie pod pachami tam gdzie sa wezly chlonne..Mnie podbrzusze boli tak jakbym @ dostała, no i dziś zaczęły mnie cycki boleć czyli też lipa bo mam tak przed każdą @ :/
Jedyne co to sutki mnie bolą przy dotknięciu i od razu twardnieja jak nawet bluzka poszoruje... Ale to też raczej nic nie oznacza