reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hura zadzwonil chlop i znalazl czas zeby zemna sie spotkac i luknac na ten remontowany pokoj.
Pycha ja tez kiedys wypralam bez proszku:)

reklama
Siemka kochane.
My w stalismy dzisiaj wczesniej niz zwykle bo o 8,hehe ale wczesniej hehe.
Od rana nas goscie nawiedzaja,to przyszedl wuje adi,aby mama mu cos na kompiku zrobila,potem ciocia na kawe i posiedizala na sniadaniu tez zostala.A potem do mnie zadzonili o prace i bylam na rozmowie,kazali czekac na telefon do srody..brrr nie lubie takiego czekania....
A teraz maż do fryzjera skiknął,a ja na BB szybciutko czytać.
Grzeje zupke,zjemy i bedziemy sie zbierali do babic Zosi,a potem do cioci grazyny na nopc dzisiaj.
Mam 4 walziy spakowane,juz dzisiaj zawozimy to do przyczepy i wszystko trza poukładać i na zicher zrobic juz...
Alez super,jak ja uwielbiam sie pakowac...

Pycha no to dobry sposob na oszczedzanie proszku haha:-D:-)
Iwonka jak tam pakowanko:-)

pranko zrobione i rozwieszone , teraz kolarki się piorą....ziemniaczki obrane kotleciki wczorajsze i rosołek wołowy prawie ugotowany.....no i oczywiście synio wyspany właśnie wstał, leży w swoim leżaczku przy mnie koło biórka hihihi ciekawe jak długo?:sick:

aha dziewczyny dzięki za życzonka dla męża....jeszcze nie mogę się odnaleźć w tym wątki :-) mam nadzieję że za kilka dni dojdę do wprawy i będę z Wami na bieżąco :-)

Moja Ptysia najedzona slodko zasnela..."stary" do pracy poszedl a ja jak to ja na necie...Posprzatane,pranie wlasnie sie wypralo,ale checi powiesic to ja juz nie mam...Ale jak mus to mus...

Kunda - fajnie, że zajrzałaś :)) Jak tam dzidzia? Znasz już płeć?

aniab- nie zazdroszczę, niestety, znam ten ból bo sąsiad robi łazienkę...

Mnie się jeszcze nie zdarzyło wyprac bez proszku... ale wsypać nie ten co trzeba proszek to i owszem ;)

Mój synek właśnie się budzi więc zmykam na razie.

hej laseczki
dzieki za slowa pocieszenia :)
Szwagierka ma sie dobrze, tylko poobijana, narazie termin przybycia tescioweczki nie zmienil sie.

Shady to dobrze,że wszystko ok. A jak mały z siusiakiem? Byłaś u lekarza?

Dziewczynki przed chwilą pogodynka powiedziała, że w przyszłym tyg. mają wrócić upały :tak::tak::tak: Ewcia, Iwonka oby tylko prognoza się sprawdziła :tak::tak::tak: tego Wam życzę.

reklama
aaaa wlasnie, bylismy wczoraj u lekarza i to jego kladzenie to 100% wina przyklejonego napletka. Poprostu go to swedzi. W przyszlym tygodniu idziemy z nim na odklejanie. Wkurezylam sie tylko, bo mogli nam od razu powiedziec, ze trzeba posmarowac Emla przed wizyta a tak bedziemy 2 razy placic za wizyte :(

Do góry