reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

reklama
My juz po szczepieniu , zalapalam sie na pneunokoki z programu wiec zaplacilam tylko za rotawirusa. Nie chcial polykac tej szczepionki.bo caly czas sie smial do Pani pielegniarki :) u mnie wczoraj wieczorem synek.pierwszy raz sie zasmial na chichotki, jest przecudowny,w przeciagu dwoch dni.zmienil.sie nie do.poznania,jest duzo bardziej kumaty a jsk zacznie choc troche przesypiac noce to bedzie bajka :) w przyszlym tygodniu jedziemy na usg glowy...w zasadzie ciagle jezdzimy po lekarzach, ale nie moge tego zbagatelizowac zeby pozniej nie wyszło ze czegos nie przebadalam, ale kazdy lekarz i powtarza ze to ze byl lekko przyduszony to nie znaczy ze jakiekolwiek skutki beda bo dziecko sie bardzo dobrze rozwija, jestem pozytywnej mysli bo widze ze sie dobrze ma i emocjonalnie i fizycznie

Moj mały swoje dnie spedza albo w lezaczku, albo w wozku, albo na macie. Do lozeczka go klade tylko spac.

Julka, dobre wiesci :) Na pewno z maluchem jest wszystko w porzadku.

Ja mam sporo ubranek 68/74 od bratowej. Wszystko popralam, poprasowalam, posegregowalam i popakowalam. Bylo by idealnie gdyby nie to, ze jej synek byl jesiennym dzieckiem, wiec kiedy ja potrzebowalam letnich ubranek w danym rozmiarze ona miala same jesienno/zimowe :)

Ciezko pracujemy nad wyrobieniem dziennej rutyny. Wczoraj przegapilam zmeczenie malego i mialam opere do polnocy, bo byl przemeczony. Dzis pilnuje regularnych drzemek.

Chyba tak. Troche rzeczy kupilam w smyki stacjonarnym i 74 rozmiar bedzie ok na lato
74? na pewno? Mój już teraz w 68 śmiga i zaczynają go obciskać pampersy 2. 74 na lato nie zaryzykowałabym :) NO chyba że to duża rozmiarówka.

Nasz smyk reaguje już na zabawę w buzi buzi:) Jak się tak do niego powie to się śmieje i szeroko otwiera usta, taki szeroki dziubek. I ma super kontakt ze swoją starszą siostrą, z młodszą mniej. Starsza jak do niego wchodzi to może być już na granicy snu a się nią zainteresuje :)

Moj mały swoje dnie spedza albo w lezaczku, albo w wozku, albo na macie. Do lozeczka go klade tylko spac.

Julka, dobre wiesci :) Na pewno z maluchem jest wszystko w porzadku.

Ja mam sporo ubranek 68/74 od bratowej. Wszystko popralam, poprasowalam, posegregowalam i popakowalam. Bylo by idealnie gdyby nie to, ze jej synek byl jesiennym dzieckiem, wiec kiedy ja potrzebowalam letnich ubranek w danym rozmiarze ona miala same jesienno/zimowe :)

Ciezko pracujemy nad wyrobieniem dziennej rutyny. Wczoraj przegapilam zmeczenie malego i mialam opere do polnocy, bo byl przemeczony. Dzis pilnuje regularnych drzemek.
to tak jak ze mną i moją siostrą:) jej synek październikowy, w tym roku będzie miał roczek i trochę mijamy się z ubrankami:) ale poźniej będzie jak znalazł, zwłaszcza że obydwie mamy konkretnych chłopaków

74? na pewno? Mój już teraz w 68 śmiga i zaczynają go obciskać pampersy 2. 74 na lato nie zaryzykowałabym :) NO chyba że to duża rozmiarówka.

Nasz smyk reaguje już na zabawę w buzi buzi:) Jak się tak do niego powie to się śmieje i szeroko otwiera usta, taki szeroki dziubek. I ma super kontakt ze swoją starszą siostrą, z młodszą mniej. Starsza jak do niego wchodzi to może być już na granicy snu a się nią zainteresuje :)
My już w 3 bo dwójki obciskiwaly i czerwone ślady miała, i nosimy małe 68 duże 62 :) więc 74 to już zaraz :)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry