nieufna
Fanka BB :)
Ja kupiłam na 74 i 80, 86 cm, na pewno będą dobre.Kurcze moja szybko rośnie teraz a nie wiadomo czy tak cały czas będzie a też bym kupiła
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja kupiłam na 74 i 80, 86 cm, na pewno będą dobre.Kurcze moja szybko rośnie teraz a nie wiadomo czy tak cały czas będzie a też bym kupiła
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale tylko outlet ma wyprzedaż?Ja kupiłam na 74 i 80, 86 cm, na pewno będą dobre.
Chyba tak. Troche rzeczy kupilam w smyku stacjonarnym i 74 rozmiar bedzie ok na latoAle tylko outlet ma wyprzedaż?
74? na pewno? Mój już teraz w 68 śmiga i zaczynają go obciskać pampersy 2. 74 na lato nie zaryzykowałabymChyba tak. Troche rzeczy kupilam w smyki stacjonarnym i 74 rozmiar bedzie ok na lato
to tak jak ze mną i moją siostrąMoj mały swoje dnie spedza albo w lezaczku, albo w wozku, albo na macie. Do lozeczka go klade tylko spac.
Julka, dobre wiesciNa pewno z maluchem jest wszystko w porzadku.
Ja mam sporo ubranek 68/74 od bratowej. Wszystko popralam, poprasowalam, posegregowalam i popakowalam. Bylo by idealnie gdyby nie to, ze jej synek byl jesiennym dzieckiem, wiec kiedy ja potrzebowalam letnich ubranek w danym rozmiarze ona miala same jesienno/zimowe
Ciezko pracujemy nad wyrobieniem dziennej rutyny. Wczoraj przegapilam zmeczenie malego i mialam opere do polnocy, bo byl przemeczony. Dzis pilnuje regularnych drzemek.
My już w 3 bo dwójki obciskiwaly i czerwone ślady miała, i nosimy małe 68 duże 6274? na pewno? Mój już teraz w 68 śmiga i zaczynają go obciskać pampersy 2. 74 na lato nie zaryzykowałabymNO chyba że to duża rozmiarówka.
Nasz smyk reaguje już na zabawę w buzi buziJak się tak do niego powie to się śmieje i szeroko otwiera usta, taki szeroki dziubek. I ma super kontakt ze swoją starszą siostrą, z młodszą mniej. Starsza jak do niego wchodzi to może być już na granicy snu a się nią zainteresuje
![]()