• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Jeśli chodzi o fb to tez byłabym za tym zeby taka grupę stworzyć ale jakos na sam koniec :)

ganngox19445go7d.png

reklama
Ja już w swoje jeansy tez nie wchodzę.. Luźne spodenki ale glownie legginsy i sukienki.. Musze sie wybrac do sklepu bo, spodnie ciazowe powloli..
Dziewczyny.. Dopadla mnie biegunka:/ co w ciazy na biegunke?? Nie mam pojecia co dzisiaj zjadlam...

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Ja tez moge dolaczyc do fejsbookowej grupy. Dziewczyny polecicie cos na poprawe morfologii? Spada mi w dol jeszcze jest w normach ale gin pow mi ze moglaby byc lepsza wiem ze buraki pomagaja niestety jak ostatnio probowalam zjesc to prawie zwrocilam je na talerz :(

Ja już w swoje jeansy tez nie wchodzę.. Luźne spodenki ale glownie legginsy i sukienki.. Musze sie wybrac do sklepu bo, spodnie ciazowe powloli..
Dziewczyny.. Dopadla mnie biegunka:/ co w ciazy na biegunke?? Nie mam pojecia co dzisiaj zjadlam...

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

z naturalnych sposobów to chyba rozgotowany ryż, siemie lniane, mówią, że gorzka czekolada też pomaga... sucharki/krakersy to coś co mi podawała mama zawsze za dzieciaka i niesłodzona herbata... nie wiem jak sprawa się ma z węglem lekarskim ale chyba powinien byc bezpieczny... no i duzo plynow przyjmuj zebys sie nie odwodnila...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry