Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wlasnie zapukała do mnie poczta kwiatowa! Ależ cudna niespodzianka od męża [emoji7][emoji177]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Didi, pozostaje ci oczyszczenie domu i rytuał białej szałwi.Kobitki zdrowia dużo dla Was obyście szybko wyzdrowiały. Niestety to pora roku chyba wrzesień. Moja siostra w 13 tc i ma angine ropna z goraczka pod 39 stopni a jutro zlot rodzinny u rodziców i dostała przykaz siedzenia w domu i kurażu.
Prześliczne.Ma facet gest rzadko o takich teraz.
Odnośnie pecha i fatum mnie prześladuje od początku sierpnia, bo wtedy z mężem przeprowadziliśmy się do naszego nowego domku od poczatku coś nie tak. Najpierw syyfon pod zlewem w kuchni 100% nowy jak i umywalka pociekł odrazu do wymiany(zalało mi całą szafkę pod zlewem), Następnie klamka to samo nowa FACHOWCY montowali razem z drzwiami wypadać zaczęła i w końcu jedna klamka została u mojego M w ręku a druga gruchnęła z z impetem w panel skutek: panel uszkodzony. ta sama firma montowała drzwi do łazienki nie przycięli ich w ogóle musieliśmy dzwonić by poprawiali. Apogeum nastało przy kupie telewizora przez błąd szwagra i mojego meża kupili nie sprawdzili skutek mam nowy telewizor z rozbitą matryca, gwarancja oczywiście nie uznana. Rzecznik konsumenta nic nie zdziałał. No i wisienka na torcie przed wczoraj rozpakowujemy z męzem ławe (w cześciach do samodzielnego złożenia z agata meble) najpierw blat kołeczki śrubeczki no to teraz nóżki składamy no i kurde coś nie tak chwila namysłu i eureka zdublowali deski skutek musimy czekać na części. serwis z agaty był wczoraj. Więc dziewczyny ja naprawde chciałą bym mieć tylko jedna usterkę a puki co ciągle coś się psuje. Max jutro mają przyjechć meble tym razem z black red white witryna i szafka rtv. Jak faceci będą to skręcać to ja wychodze z domu niechce na to patrzeć. No i zapomniałam nówka prześcieradło 2 tygodnie i się przetarło.
Życzę spokojnego i radosnego dnia Dziewczyny![]()
O widzę, że nie tylko ja nie spie. Fatalna noc... Nie mogę znaleźć sobie miejsca i zaczynam dostrzegać trudy przekrecenia się z boku na bok
hej, ja niewyspana, bo glosno w bloku od 6-ej, ale jakos do 7-ej podrzemalam, jem amciu i ide sie wziac za obiad, musze ziemniaki zetrzec, blender chlop mi spalil i teraz rece mi odpadna Zobacz załącznik 773239
Pech gigantKobitki zdrowia dużo dla Was obyście szybko wyzdrowiały. Niestety to pora roku chyba wrzesień. Moja siostra w 13 tc i ma angine ropna z goraczka pod 39 stopni a jutro zlot rodzinny u rodziców i dostała przykaz siedzenia w domu i kurażu.
Prześliczne.Ma facet gest rzadko o takich teraz.
Odnośnie pecha i fatum mnie prześladuje od początku sierpnia, bo wtedy z mężem przeprowadziliśmy się do naszego nowego domku od poczatku coś nie tak. Najpierw syyfon pod zlewem w kuchni 100% nowy jak i umywalka pociekł odrazu do wymiany(zalało mi całą szafkę pod zlewem), Następnie klamka to samo nowa FACHOWCY montowali razem z drzwiami wypadać zaczęła i w końcu jedna klamka została u mojego M w ręku a druga gruchnęła z z impetem w panel skutek: panel uszkodzony. ta sama firma montowała drzwi do łazienki nie przycięli ich w ogóle musieliśmy dzwonić by poprawiali. Apogeum nastało przy kupie telewizora przez błąd szwagra i mojego meża kupili nie sprawdzili skutek mam nowy telewizor z rozbitą matryca, gwarancja oczywiście nie uznana. Rzecznik konsumenta nic nie zdziałał. No i wisienka na torcie przed wczoraj rozpakowujemy z męzem ławe (w cześciach do samodzielnego złożenia z agata meble) najpierw blat kołeczki śrubeczki no to teraz nóżki składamy no i kurde coś nie tak chwila namysłu i eureka zdublowali deski skutek musimy czekać na części. serwis z agaty był wczoraj. Więc dziewczyny ja naprawde chciałą bym mieć tylko jedna usterkę a puki co ciągle coś się psuje. Max jutro mają przyjechć meble tym razem z black red white witryna i szafka rtv. Jak faceci będą to skręcać to ja wychodze z domu niechce na to patrzeć. No i zapomniałam nówka prześcieradło 2 tygodnie i się przetarło.
Życzę spokojnego i radosnego dnia Dziewczyny![]()
ja lubie gotowac, jak pracowalam do wieczora to ubolewalam, ze nie moge codziennie w dzien pichcicPodziwiam Cię, że Ci się chceJa teraz ograniczam stanie przy garach do minimum, zwłaszcza że nigdy fanką gotowania nie byłam, bardziej lubię piec ciasta. Teraz robię rzeczy szybko, w parowarze albo thermomixie a dzisiaj lunch na mieście
![]()