reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Dziewczyny jak sie macie? ja juz dobijam do brzegu:tak:- termin, ale nic szczegolnego sie nie dzieje:no::-( ..mam tam jakies skurczyki, bole podbrzusza, itp itd. ale nic nadzwyczajnego i regularnego. Dzis nawet mam inny kolor sluzu wiec chyba juz tuz tuz..chyba Blanka wyskoczy w date. albo kilka dni po cos tak czuje.:-D
Ale juz sie tak strasznie niecierpliwie..bo wiem ze to juz tylko chwilka .

Powiem Wam szczerze :tak:ze Blanka nie jest taka mala:szok:, jak sie rozpycha przekreca i wierci to malo brzuch mi nie stzelii...strasznie to boli..Tez Was tak bolalo?:rofl2:
Pozdrawiam

reklama
:-)Hejka.
Mój mężulo już pojechal,a Matuś wstał je obniadke i tez zmykamy na wieś pakować się i zdjecia porobić przed wyprawą. A potem piwko,dzis wujo ma urodziny i moze cosik wiecej sie rozkreci.

Shady to dobrze,że wszystko ok. A jak mały z siusiakiem? Byłaś u lekarza?

Dziewczynki przed chwilą pogodynka powiedziała, że w przyszłym tyg. mają wrócić upały :tak::tak::tak: Ewcia, Iwonka oby tylko prognoza się sprawdziła :tak::tak::tak: tego Wam życzę.
No mam nadzieje,ze bedzie super pogoda dopisywala...

aaaa wlasnie, bylismy wczoraj u lekarza i to jego kladzenie to 100% wina przyklejonego napletka. Poprostu go to swedzi. W przyszlym tygodniu idziemy z nim na odklejanie. Wkurezylam sie tylko, bo mogli nam od razu powiedziec, ze trzeba posmarowac Emla przed wizyta a tak bedziemy 2 razy placic za wizyte :(
no niezle,moze temn lekarz sam nie wiedizal co mu jest...

Buziaczek danwo nie byłaś,super ze wsyztsko oki u ciebie. Mój Matuś tak kopał,ze bałąm się ze pękne,a rozpychał sie ze masakra...:-D:tak:;-), kochana wszytsko bedzi eoki.pa

Shady oj to dobrze, że wszystko się wyjaśniło :tak: szkoda tylko, że będziesz musiała jeszcze raz tam iść i płacić.

Buziaczek mnie też Jędrek dał nieźle popalić. Tak się wiercił i tak kopał, że bolały mnie żebra, ogólnie bolał mnie cały brzuch. Ale jeszcze chwila i będziecie razem :tak::tak::tak:

Jędrek spał 3 godz. :szok: Wstał taki zadowolony :tak: Bawi się grzecznie sam, zjadł jeszcze raz michę zupy :tak: To mi się podoba :tak: A teraz ogląda Elmo i ja mogę sobie posiedzieć spokojnie przy kompiku.

Hej ja wrocilam ze spotkanka i dobrze ze pojechalam ,uswaidomilam chlopaka co bym chciala miec w tym pokoju.Najgorsze jest to ze chcialam zeby mi zrobili jakis piec na opal ale jak kominiarze sie nie zgodza to zostanie mi znow grzanie pradem:((((Teraz wcinam caly wielki talerz klusek leniwych,normalnie mnie zemdlilo
Shady trudno ,tak bywa ze czasem trzeba kilka razy placic ale wiadomo juz chociaz co i jak:)
Buziaczek no rozpycha sie bo jest jej juz za ciasno,ilez mozna siedziec w takich warunkach:)
Ewcia a skad nie spakowana nadal jestem,gdzies mi zginela walizka jedna:((((Jutro po poludniu dopiero bede miala.ja.Ale dzis w pozostale spakuje abedziemy miec wszystkich 3.

Ja już chłopa wygoniłam na imprezę firmową, która jest w Hard Rock Cafe. Jakieś opory miał i nawet mówił że nie idzie bo potem mu wypomnę:-Dnormalnie siłą go z domu wyrzuciłam:szok:niech idzie i z kolesiami z roboty popije i nawet mu bilet na tramwaj dałam żeby nie musiał autem jechac:-Dbo wtedy by niepopil;-)Ja to sobie kiedyś odbiję oczywiście:-D
Mały mój dosypia a ja z piwkiem siedzę bo kawy już się opiłam:-p
Shady dobrze że ci się wszystko wyjaśniło:tak:szkoda tylko że nie umieli odrazu dobrze diagnozy postawic:-(
Buziaczku ja to z Matkiem pod koniec ledwo z łóżka wstawałam bo uciskał mi jakieś nerwy i kręgosłup odmówił posłuszeństwa łącznie z nogami:-)
Sewa to siępewnie męża nie możesz doczekac:tak:
Ewcia miłych wojaży :-)
Iwonka fajnie że udało ci się załatwic z tym remontem :tak:teraz już trochęspokojniej będziesz odpoczywac:-)

shady..mam do ciebie pytanie..orentujesz sie jak dlugo moze sie odklejac napletek od żołędzi?bo moj synek ma do polowy odklejony i nie wiem czy pytac lekarza czy czekac...

ok troche o mnie(o nas)
Mam na imię Monika mam prawie 23 latka mieszkam w Poznaniu
Mam prawie 10 mies synusia Macieja
jest slodziasńny mówi mama , bam ,be,am..itp:)
chodzi ładnie trzymany za 1 raczke
mam tez Męża Mariusza:)
o czym jeszcze wam napisac?

Lilitu witaj...
moze jakies foteczki calej rodzinki wkleisz??:-)

Ania-cwaniaro Ty jedna;-)

Ja to dzis zmeczona juz na maxa jestem...Mloda zasnela dzis wyjatkowo szybko...spi od ponad pol godziny:szok:Normalnie to teraz tak 20:30 idzie lulu...Moj Adam na silowni a ja ,a ja jak zwykle nuda:angry:

reklama
shady..mam do ciebie pytanie..orentujesz sie jak dlugo moze sie odklejac napletek od żołędzi?bo moj synek ma do polowy odklejony i nie wiem czy pytac lekarza czy czekac...

Szczerze poiwedziawszy pojecia nie mam. My po nitce po klebka doszlismy do klopotow z siusiakiem, a ze nic nie mowilismy o przyklejonym nalpetku to podejrzenia byly rozne ;) na szczescie mamy to za soba. Jak bede u tego chirurga to go spytam to o co Ty pytasz mnie :)

Do góry