reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

Mój synuś od dwóch dni marudny, ale za to drzemke trzygodzinna robi sobie w dzien przez to i ja mam czas na odpoczynek. Noce śpi ładnie. Ok 3 je i spi jeszcze do 7.

Nie wiem jak z tymi 5 w 1, ale nam pani co szczepi polecila kupic trzy jak mam dostep i tak kupilismy. W aptece pani mowila, ze dobrze, ze wzielam, bo wiecej nie bedzie. Ogolnie nie ogarniam, skoro jest popyt to dlaczego nie ma podazy? Koncerny farmaceutyczne chyba po to to wymyslily, zeby zbic hajs to dlaczego nie produkuja?

Chodno sie zrobilo, moj maluch marudny w czapeczce i poubierany wiec spacery niefajnie wygladaja i sie zniechecam. Ale bedziemy walczyc i uczyc...

reklama
Bylam dziś z mała u lekarza bo ma znowu infekcje oczka przez zatkany kanalik. Pytalam o te ślinienie o powiedziala, ze ząbki wychodzą po 6 miesiącu ale niektore dzieci zaczynaja sie ślinic 3 miesiące wcześniej.
Te slinienie w 3 miesiącu nie ma.nic wspólnego z wychodzacymi zebami

Piszecie że kończą sie szczepionki 5w1.. A co z wczesniakami dla których jest ona darmowa? Ja jestem w takiej sytuacji i co dla nas tez zabraknie? A jak jestesmy po pierwszej dawce to mogą zmienic na 6w1?

Fazer pieknie spadasz z wagi ;))
Iwona35 super ze impreza się udała:)
Julka ty usg główki robilas ze względu na problemy przy porodzie czy po prostu pediatra wam zlecil?
Moja mała juz tak pieknie gluzy ze nie moge się nasluchac i powtarza nawet po mnie gu i aguu .. No cudna jest. Moj syn za to znowu sie buntuje i zaczął bic dzieci w zlobku.. A ja nie mam serca nawet mu wykladow robic bo widze ze domaga sie uwagi.. Staram sie po proatu poswiecac mu tyle czasu ile tylko mogę.. Kocham te moje dzieciaczki najmocniej na świecie !

Dobranoc mamusie ;*

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Zaczelam spadac z wagi bo od prawie dwoch tygodni jestem na diecie ;) zapedzilam sie w kozi rog.. jadlam wiecej niz moj maz, jadlam? Nieee zle to ujęłam.. zarlam więcej niz moj maz.. cale szczęście ze karmie to waga noe wzrastala tylko stala w miejscu.. a ze stala dluuugo to powiedziałam dosc! Mam nadzieje ze uda mi sie przetrwac i ze na święta zobacze moje 52kg wymarzone :) czyli jeszcze 9kg mi zostało do zrzucenia.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, ktore nie karmia piersia lub maja kolejne dzieciatko... co z cyckami? Bo mi w ciazy urosly dwa rozmiary, nie karmie piersia i guzik nie wracaja do poprzednich rozmiarow. Wroca jeszcze kiedys? :p

reklama
U nas dzis pobudka o 2:30 pozniej o 5:30 i zasnal znowu kolo 7:30 spal do 9:30. W miedzy czasie krótkie pobudki. Mi dzis niedobrze i kreci mi sie w glowie, zaraz zaczne sobie wkręcac ciaze..

Do góry