Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to serdeczne gratulacje! :-) fajnie że wyszło Wam tak zgodnie z planem! ;-)Agusia ja jem normalnie sle chyba trzrba bd sie ograniczac sle to po dzisiejszych frytkach [emoji23][emoji23][emoji23]
Nam sie udalo w1 cyklu po slubie [emoji3] tak chcielismy i sie udalo a myslalam ze jednak nie. Razem jestemy juz8lat wiec wystarczylo nam naszej 2 tylko[emoji3]
![]()
Gratulacje! :-)My staralismy sie rok. Na nic mierzenie temperatury i testy owulacyjne. To nic nie dalo. Potem przestalam mierzyc ale wiedzialam ze jajeczkowanie jest ok 14dc.i jakos tak sie udalo ze zaszlam ale nie pilnowalam dni plodnych..![]()
Ja to jem wszystko na co mam ochotę. Jak już nie mogę kupki zrobić to wtedy staram się jeść płatki owsiane i bardziej zdrowoJeszcze chcialam spytać, czy jest Wam chłodno? Ja zauważyłam ze bardziej marzne. A podobno w ciąży kobietom jest cieplej! Ale może to przez podwyższoną temperaturę?
Ja od jakiegos czasu nie moge jesc platkow bo mi sie po nich niedobrze robi! Przed ciąża jadłam dzień w dzień na śniadanie a około 10tc już nie dawałam rady. Zwalalam to na poranne mdłości ale ostatnio spróbowałam i nadal jest to samo!Dziewczyny starajcie sie jesc platki owsiane na sniadanie to pomaga i żoładkowi i pracy jelit![]()