reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2016

Ja z Lidla:)
Pampersy w nocy przeciekały, te z lidla są idealne.

Od poniedziałku w lidlu znowu super rzeczy dla maluchow, w tym kombinezony:)

reklama
Aaaaaa dziewczyny moja mała zasnęła praktycznie sama podczas zabawy na łóżku. Jestem w głębokim szoku, nawet gdyby to miało potrwać 10min dla mnie to sukces:)
Co do pieluch my używamy Pampers Premium Care od początku, teraz 3. Bardzo chwale sobie. Nigdy ich nie przesikała chociaż w nocy jej nie zmieniam żeby nie rozbudzić. Nie ma odparzeń, ani podrażnienia.

u mnie pampersy były tylko wydaje mi sie że 3 przeciekają teraz kupiłam dady zobaczę jakie będą 3 bo 2 wydawały mi się takie twarde a musiałam zużyć bo dostałam dwie paczki

Iwona35 ja chętnie się po odchudzam z Tobą ja muszę min. 10kg a najlepiej 17kg
jutro zawiozę Nastkę do mojej mamy i pójdę pobiegać dzisiaj dam trochę odpocząć mięśniom ;) bo straszne zakwasy mam

Karolina ja tez nie przebieram w nocy i pampersy właśnie dawały radę zobaczę jak te dady będą się sprawować
podobno od dzisiaj dady w promocji po 19.90

Ja używałam pampersy premium care, ale wychodza dosc drogo bo juz uzywany 3, wczoraj byla promocja na dady i kupiłam, za 120 sztuk 49,99 zl.. nic mi sie dzis nie chce :( ja waze tyle co przed ciaza, ale brzuch nieporownywalny... flak, tez probuje sie zmobilizowac do ćwiczeń ale kiepsko mi to idzie, cwiczylam pare razy.

U nas dalej 2 bo mam ich jeszcze jedną paczkę. Już mi jedna paczka jedynek została teraz muszę zużyć dwójkę. W nocy nie przebieram ale rano ma mokre śpiochy. Ja kupiłam raz pampersy bo resztę dostałam. U nas dwójki jeszcze w miarę dobre ale Ania jest drobna waży 5150 mało teraz przybrała 200 gram[emoji22] lekarka twierdzi że dobrze

u mnie pampersy były tylko wydaje mi sie że 3 przeciekają teraz kupiłam dady zobaczę jakie będą 3 bo 2 wydawały mi się takie twarde a musiałam zużyć bo dostałam dwie paczki

Iwona35 ja chętnie się po odchudzam z Tobą ja muszę min. 10kg a najlepiej 17kg
jutro zawiozę Nastkę do mojej mamy i pójdę pobiegać dzisiaj dam trochę odpocząć mięśniom ;) bo straszne zakwasy mam
No to co? Umawiamy się na info w konkretny dzień tygodnia ile zrzuciłysmy albo ubyło cm?:)

reklama
Do góry