kunalesna
Fanka BB :)
Mam 5 letniego synka Kacperkawitaj
masz już dzieci? jak się czujesz? pracujesz czy jesteś na L4?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam 5 letniego synka Kacperkawitaj
masz już dzieci? jak się czujesz? pracujesz czy jesteś na L4?
dam znaćCześć dziewczyny
My wczoraj mieliśmy gości urodzinowychmiło było, na piątek umówiliśmy się na kręgle
Ja ruchów nie czuję, dalej czuję jakieś bąbelki, ale raz na jakiś czas, jak pochyle się do przodu, taki skłonto czuję, ze chyba macica mi napiera bardziej na brzuch od środka, śmieszne uczucie
JegoBaba to daj koniecznie znać co tam się skrywanasza wizyta za 1,5 tygodnia, też liczę, że już coś się potwierdzi, żeby do brzuszka po imieniu mówić
![]()
gratulujęU nas synus się potwierdził [emoji4] wszystko gra tylko uparty po tatusiu i nie chciał się obrócić jak powinien. Ale będzie powtorka. U nas dzisiaj 20tc 2d także ruchy są szczególnie jak zjem coś słodkiego [emoji7]
a ja muszę mieć potwierdzone, bo inaczej to mam hamulec nawet w kupowanie ubranekdam znaćPs. my i tak już mówimy po imieniu
![]()
No sama nie wiem, jak byłam w h&m czy reserved to dużo właśnie takich stonowanych kolorków widziałam, a niektóre nieróżowe rzeczy typu spodenki i bodziaki z chłopięcych działów mi się podobająPaulyna powiem ci ze wbrew pozorom ciezko z nie różowym dla takiej maleńkiej dziewczynki. Tez jestem tego zdania ale dostałam cała masę prezentów różowych lub z dodatkiem różowego no i wynosiła mała bo przecież nie wyrzucę bo jestem przeciwniczka różu![]()