reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziękujemy KOCHANE za życzenia:))
pierwszy ząbek wybił się idealnie kilka dni temu, dopiero teraz są kłopoty i zmiany pieluszek co najmniej 5 razy dziennie..ale aż tak że wszystkimi boczkami wychodzi:szok:
mam nadzieję że i drugi w końcu wyjdzie i wróci humorek mojej dziewczynce:)

Teraz nareszcie zasnęła, więc mam czas dla Was kochane:) i dla siebie:))
a tak a propo:) mężuś będzie niedługo..nie wiecie przypadkiem jak zrzucić 10 kilogramów w dziesięć dni??:)))))
ojjj.troszkę się zaniedbałam bo nie było czasu:) a teraz:)) od dziś balsamiki poszły do akcji, jakiś kolorek na włoski muszę rzucić, by rzucić go na podłogę, jak mnie zobaczy po prawie trzy miesięcznej rozłące:)) mam nadzieję że z tego witania, za 9 miesięcy nie powita nas jakiś Mikołaj:))

reklama
Hej dziewczynki ja właśnie jestem u rodziców i tak tu do Was zajrzałam :-D bo mojego modemu jeszcze nie dostałam :no::wściekła/y::wściekła/y:.
Widzę że już mam do nadrobienia 35 stron :szok::tak:, ale teraz nie czytam.
Chciałam tylko zobaczyć czy buziaczek już urodziła?, ale nie mogę znaleźć :-(.
U mnie ok. brzuszek rośnie :happy2: mały w nim lata jak latał, Majka też :rofl2:. Przygotowania do wyjazdu cały czas trwają, pogoda w kratkę. Jutro jak nie będzie padać jadę do siostry bo jest na działce.
Pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna.

kinia jest dieta kopenhadzka-można zrzucić nawet 20kg w ciągu 2 tyg.ale jest bardzo rygorystyczna!!!

Ania
niech Ci już dostarczą ten modem bo TESKNIMY!!!
Buziaczek a coś ty się obraziła że do nas nie zaglądasz!!!????
Pati jeśli można wiedzieć to co w Twoim podpisie znaczy aniołeczek 02.02-20.02???

Pati witamy i jasne,ze dolaczyc sie mozna.
Buziaczek ja tez dzis ciebie szukalam nawet na blogasku i na lipcowkach hehe.
Ania
to moze ja ci przesle modem moze dojdzie szybciej:-)
Kinia oj my kazdy yabek odczuwamy makabra a czworki najgorsze ale co ja tam pisac bede brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i tyle.

Witam was podwieczor ja dzis caly dzien pracowalam:dull: i jestem padnieta, wiec zaraz zmykam sie klasc do lozeczka.

Kinia jak Cie M zobaczy to nie bedzie zwracal uwagi na to czy gdzies Ci przybylo, po takim czasie i takim miejscu pewnie was udusi ze szczescia.

Lece spac dziewczynki dobranoc

Vici ale mnie pocieszyłaś:)) ja już nie pamiętam jak to było, ostatnie ząbkowanie przechodziłam 10 lat temu z Justynką:) w ogóle wszystko zapomniałam:)) Justyna była wieki temu a ja przy Alutce czułam się jak pierworódka:)) do mojej młodszej siostry dzwoniłam, która ma 3 letnią Olisię i 1,5 rocznego Kubusia ciągle z pytaniami:)) a ona się ze mnie śmiała zawsze, że jak na "starość" będzie chciała się odmłodzić to sobie w trzydziestkę jeszcze jednego bobaska sprawi:)) dokucznik jeden kochany!!!
czarna551 z tymi kilogramami troszkę żartowałam:)) mężuś je uwielbia i nie pozwala schudnąć, tylko że potem mojemu lekarzowi muszę gęsto się tłumaczyć dlaczego jeszcze nie schudłam:))

Kinia 10 lat to spora roznica i mozna pozapominac a jeszcze do tego caly czas sie zmienia to i owo przy opiece i takich tam sama wiesz.

Czarna551, Vici - Zagladam do Was ale jakos sie nie odzywalam nie wiem czemu..chyba dlatego ze wszedzie tylko o jednym truje i pewnie zrobilam sie juz nudna:-:)wściekła/y: dlatego odzywam sie tylko u Siebie - One juz i tak maja Mnie dosc. he he
nie obrazilam sie, na Was sie nie ma za co obrazic Kochanienkie.;-)
busiakkkii

reklama
Vici:) jak urodziłam Justysię to dopiero pampersy wchodziły, a cena była tak kosmiczna że tylko elita mogła sobie na nie pozwolić:)) ja do teraz mam pierwszego pampersa którego dostałam w szpitalu i szkoda było mi go zużyć:) :-D:-D:-D:-D:-D

Agatka dziś coś późno się witamy:)) mam nadzieję że Igorek teraz słodko śpi i czuje się lepiej po szczepieniu.
Buziaczek odwiedziłam Twój a raczej Blaneczki bloogasek i oczywiście wpisałyśmy się z dziewczynkami:))

Do góry