majka23x
Fanka BB :)
Pachwiny, przybijam piatke.Moj maluch tez czka czesto i dlugo. Co do kocykow to kupilam minky z bawelna Chce jeszcze dokupic taki tkany ibambusowy
Mnie najbardziej bola pachwiny
Lola normalnie chca Ci wmowic ta cukrzyce..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pachwiny, przybijam piatke.Moj maluch tez czka czesto i dlugo. Co do kocykow to kupilam minky z bawelna Chce jeszcze dokupic taki tkany ibambusowy
Mnie najbardziej bola pachwiny
Lola normalnie chca Ci wmowic ta cukrzyce..
Ja mialam taka sama swedziala strasznie od sliwek dostalam przeanalizuj co jadlasHej dziewczyny mam taką wysypke która swędzi od kilku dni, pojawiła się na brzuchu teraz już pod pachami i na biuście wiecie może co to jest?
Hej dziewczyny mam taką wysypke która swędzi od kilku dni, pojawiła się na brzuchu teraz już pod pachami i na biuście wiecie może co to jest?
Ja akurat u gina bylam i sie pytalam powiedzial, ze taka wysypka jest normalna w ciazyWłaśnie nic takiego nie jadlam zeby mialo mnie uczulic ;/ duzo nabiału jem ale to chyba nie od tego. Nie wiem czy mam czekac do wizyty u ginekologa czyli do nastepnej środy? a w ogóle z taka wysypka do ginekologa sie zgłosić czy do rodzinnego lekarza?
Moja będzie podobna do brata coś czuję blond włoski i sylwetkę będzie miała moją czyli chuda wysokaLux super z kuzyneczka bedziecie mialy dxieci w jednym wieku. Na swieta beda sie razem bawily
A ja juz bym chciala zobaczyc jak Te moj mlody wyglada. No ciejawa jestem strasznie. Taki nowy czlowiek moj Synek.
Mam taki tylko chmurki i mniejszy. To jest ogólnie taka milutka teterka muślinowaMy mamy taki
Link do: Muślinowy kocyk pieluszka120x120 otulacz bambusowy
wzor nr 15. deszczyk <3
Ja juz po wizycie.. lece do wizytowego![]()
Tak. Na ostatnim usg była główkowo.Czy wasze maluchy mają już ułożenie do. Porodu ?