reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

falbala butki boskie!! ja też chcę takie:-)
Wama u Was muszą być łóżeczka turystyczne, mam pożyczone od kuzynki właśnie dostane ze Stanów, a ma to łóżeczko już 7 lat, firma GRACO, świetne jest;-), myślę, że Twoja bratowa bez problemu w normalnym sklepie w Polsce kupi, tylko z tego co wiem, to u was taniej wychodzi:-p
np. takie: Graco: Travel Lite
albo i większe:-)

reklama
na stonie bartek.com.pl jest duzo butow mozna sobie poogladac i jakas nieby przecena jest 30% od 29.06 :-D

Bedyta pedz do deichmana i szukaj na dolnych polkach :-D

a Sz kupił wczoraj to łóżeczko turystyczne, o którym pisała Aga, że jest w Jysku za 95 zł. Co prawda jest czarne i mam wątpliwości czy to faktycznie Hauck, bo żadnej metki nie znalazłam, ale jest porządnie wykonane i na sporadyczne używanie na pewno będzie dobre :tak: a połowa kasy jednak zaoszczędzona :tak:

Asmodis.fajny ..wszlam sobie na strone producenta baby design.i nie widze tam tego wozka....????? sa inne ale tego nie ma ..chyba ze nie umiem szukac :-D

dzieki bardzo, ale jeszcze tylko kolor musze miec...jeszcze sie nie odezwali na meila, chyba zaraz do nich zadzwonie[

quote=silunia;1444845]Asmodis.fajny ..wszlam sobie na strone producenta baby design.i nie widze tam tego wozka....????? sa inne ale tego nie ma ..chyba ze nie umiem szukac :-D[/quote]
Silunia...umiesz szukac, na stronie producenta nie ma tego wozka, tez bylam zdziwiona

reklama
asmodis, a jaki kolor szukasz??bo jakby bylczerwony to jak tez bym sie zaczela zastanawiac:-)

przypomnialo mi sie o co mialam zapytac, na parkingu spotkalam kumpele, ktora powiedziala mi,ze nie powinnam Majki wozic w foteliku za fotelem kierowcy, bo to niby od strony pobocza i,ze moga mi mandat wlepic, prawda li to???

Do góry