reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

szukam na allegro, ale tam tylko spacerowki, a mi chyba bedzie potrzebny gleboki dla malenstwa...sama nie wiem

najgorsze jest to ze musze oddac gleboki do serwisu na naprawe i dlatego musze miec cos dla Ninki

musze pogadaz z mezem, a najgorsze ze teraz nie wiadomo co z tym samochodem i sama nie wiem co robic bo pod samochod tez musze wymiarowo wozek kupic..same problemy

reklama
a koljna sprawa a propo wozka to taka ze moja mama nie da rady wychowywac dwoje maluchow i dzieci bedea musialy byc rozdzielone na czas mojego pobytu na studiach...wiec chyba wozek podwojny bedzie nie praktyczny w tej sytuacji, ale jeszcze to przemysle...moze wezme indyidualny tok nauczania

asmodis- oj faktycnie musicie sobie to wszystko dokładnie przemyśleć... wózki nie sa takie tanie żeby można bylo sobie je kupowac na prawo i lewo... (a szkoda;-);-))

faktycznie Asmodis, masz o czym myśleć. ja bym chyba poczekała z zakupem wózka do czasu wyjaśnienia kwestii z samochodem.

Asmodis, mam nadzieje, ze uda sie Wam to wszystko dokladnie przemyslec, przedyskutowac, ze zalatwicie sprawe z autem i wtedy podejmiecie decyzje co do wozka, bo to jednak troche kasy jest.

Mam pytanie odnosnie fotelika samochodowego. Ma ktoras z Was fotelik z Coneco? Bo nie kojarze teraz. Albo moze slyszala cos na jego temat? Bo narazie niestety nie stac mnie na zakup czegos drozszego, a te sa w przystepnej cenie - ok. 320zl.

Asmodis i jak podjęliście juz jakies decyzje??
Sandra ja ci niestety nie pomogę co do tego fotelika ale 320zł to i tak uwazam ze sporą sumkę przeznaczasz.

A to jest nowy pojazd Matyli. Jeszcze zdjęc nie mam wiec pokarze z allegro. Kupiliśmy go w Askocie za 150zł i niestety w rózowym kolorze bo to był ostatni z tych lepszych rowerkow.(a chciałam unknąc juz tego różu).
ŚLICZNE ROWERKI KONIKI WYS. 0zł +SUPERPROMOCJA (209908888) - Aukcje internetowe Allegro

dzustta no widzisz.. ktos to mi pokazywal ten rowerek ostatnio .. mi sie bardzoooo on podoba :) ale chcialam spytac Matylcia juz nim jezdzila? czy one sa dobre dla takich malusich dzieciaczkow ?

Domiska Matyla jezdzila juz w rowerku i jest ok. One własnie so dla takich dzieciaczków co juz siedzą bo mają zamontowaną barierkę dookoła zeby malich nie wypadł i podstawkę pod nózki. Póżniej sie te zabezpieczenia demontuje jak maluch podrośnie i ma rowerek do samodzielnej jazdy.
A i sa wygodne dla rodzica bo ten pałak do pchania jest tak zrobiony ze sama sterujesz kiedy ma skrecic itp.

dzustta bajerancki rowerek, no i za taką cenę to w ogóle super, a ten różowy chyba nie najgorszy;-) zrób zdjęcia Matylki to ocenimy:-):-):-)

reklama
Do góry