reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Ja kupilam fotelik fisher-price ale robiony przez britax. Britax tutaj jest bardzo drogi i ma najwyzsze testy jakosci i bezpieczenstwa. A fisher- price byl praktycznie polowa ceny a i tak ta sama firma go robi wiec te same standardy. Ta sama jakosc w innym opakowaniu. I jest do jakies 25 kg Uzywam go juz 2 mies i bardzo jestem zadowolona.

Fisher Price Safe Voyage Deluxe Convertible Car Seat in Red Circus Plaid

reklama
Sandra jak już będziesz miała fotelik w domu i go wypróbujesz, to proszę, podziel się opinią :tak:

ja cały czas szukam fotelika dla Piotrka a czas ucieka. kupiłabym Roemera albo Maxi Cosi, ale ceny mnie przerażają, więc zdaje się, że poprzestaniemy na czymś tańszym, ale chciałabym mieć pewność, że kupuję dobry produkt.

Sandra jak już będziesz miała fotelik w domu i go wypróbujesz, to proszę, podziel się opinią :tak:

ja cały czas szukam fotelika dla Piotrka a czas ucieka. kupiłabym Roemera albo Maxi Cosi, ale ceny mnie przerażają, więc zdaje się, że poprzestaniemy na czymś tańszym, ale chciałabym mieć pewność, że kupuję dobry produkt.

Ja tylko na sekundke. wapdne wieczorem.
Leyna, dzisiaj kurier z samego rana dostarczyl nam fotelik! Jest sliczny! :-) Wyglada na porzadny, ale jeszcze go nie wyprobowalam. Material tez z takich lepszych. Wydaje mi sie, ze to calkiem niezly zakup. :-) No i nie za takie pieniadze jak np. Maxi Cosi.

Dziewczyny jezeli moge cos zasugerowac odnosnie pokrycia to w sprzedazy sa takie pokrowce frotte na foteliki.....latwo sie sciaga i zakalada i pierrze przedewszystkim...polecam

My mamy Britaxa ..evolva do 36 kg. mysle , ze dobrze bedzie nam sluzyl

Dziewczyny jezeli moge cos zasugerowac odnosnie pokrycia to w sprzedazy sa takie pokrowce frotte na foteliki.....latwo sie sciaga i zakalada i pierrze przedewszystkim...polecam

My mamy Britaxa ..evolva do 36 kg. mysle , ze dobrze bedzie nam sluzyl

ciekawa jestem, czy te frotte dobre by byly na upaly, bo naszemu maluchowi strasznie sie glowka poci w foteliku, przez te zaglowki...:baffled:

nie wiem jak bedzie potem, ale teraz Majka w foteliku tylko spi:tak:wiec nie ma mowy, aby go zabrudzila:-D

dziewczyny,nasze łóżeczko turystyczne chicco sprawdziło się!!! chociaż tak jak pisała wcześniej silunia, trochę ma twardy materacyk... ale problem ten rozwiązaliśmy miękim kocykiem..

co do fotelika- my mamy chicco do 18 kg- po synku kuzyna P... zamierzamy jednak sprawic julci nowy fotelik, bo ten jest jednak juz troszke zużyty... najchętniej kupiłabym taki sam jak ten który mamy, ale cena jest oszałamiająca...

Zamontowalam dzisiaj fotelik w samochodzie i posadzilam w nim Sarke na probe i byla zachwycona - nie wiedziala za bardzo co sie dzieje ;-)
zobaczymy jak sie sprawdzi w podrozy, ale wydaje mi sie, ze dobrze wybralam.

W ogole to zmieniam Sarze wozek, bo tym Graco nie moge nigdzie jezdzic poza chodnikiem i deptakiem. O jakichkolwiek wyprawach do lasu albo na minimalnie nierowny teren nie ma mowy. Dziadkowie dali mi kase i zamawiam jej na allegro Hauck Traxx Jaguar 4 - kolezanka ma dla synka i jest bardzo zadowolona - nawet dzisiaj przewiozlam w nim Sare. Bez porownania z Graco, ktory zamierzam jak najszybciej spieniezyc ;-)

reklama
Redaktorka- wiesz ten pokrowiec co my may nie jest wcale z jakiejs grubej frotty i chyba nie wplywa za bardzo na nagrzanie cialka , a glowka to naszej malej tez zawsze sie poci niezaleznie czy jest pokrowiec czy nie :-(

Sandra- wiesz ja zawsze sie zastanawialm czemu ty na swoje gorskie tereny wybralas taki wozek powiedzmy bardziej miastowy , ale mysle , ze nowy nabytek dobrze sie wam sprawdzi i po gorkach :tak:

Ewus- my musielismy kupic materacyk do lozeczka turystycznego bo jak probowalismy z kocykiem ...no powiedzmy ze nasza mala strasznie sie rzuca w swoim lozeczku i kock byl wszedzie ale nie pod nia .....

Do góry