Czarownica3006
Fanka BB :)
Ja zrobiłam naleśniki i jednego zjadłam z syropem klonowym a drugiego z nutella [emoji1]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oszzzzz ty jak możesz tak kusić!!!Zobacz załącznik 779155
Za to kupilam serniczek, podgrzalam go, dodalam dzem truskawkowy i cukier puder[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Ciebie dzisiaj też nie lubię.....Ja zrobiłam naleśniki i jednego zjadłam z syropem klonowym a drugiego z nutella [emoji1]
dzieki, wlasnie jemSmacznegoja już po kolacji i tak prawie nie czułam co jem, bo tak mam nos zawalony.. ech, jak ja uwielbiam mieć "szpital w domu"
![]()
ej noooJa zrobiłam naleśniki i jednego zjadłam z syropem klonowym a drugiego z nutella [emoji1]
i kiedy je pierzesz?ja sie zebrac nie moge z tym praniemJa nie wiem co na kolację, nie mam na nic ochoty, chyba żołądek mi się skurczył....
Znów 0,5kg spadło
Czyli minus 2 kg
Jest szansa że do porodu dużo tłuszczu spalę i będę w miarę jak człowiek wyglądać
Zabralam że swojego mieszkania ubranka i jutro dopakuje wszystko do dużej torby. Matko jakie te ubranka mampuńcie są!!!!
No szok.....
ale fajnaA zapomniałam Wam napisać,że super koszule sobie kupiłam do karmienia. Mega wygodna, ładnie i uroczo leży i po prostu fajnie się w niej czuje. Firma Italian Fashion, chyba dostępna wszędzie a szczególnie na allegro![]()
![]()