Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki, no niestety nie ma was u nas.Vitalabo - wpisz sobie w internecie. Mamy dużo punktów pobrań ale na dole Polski nie ma nas.
![]()
To przeczymaj go do dni plodnych ,wtedy sam bedzie prosił,hehe,,chłopy się boją jak przyjdzie co do czegoWitam Was dziewczynki, niestety u mnie straszna pogoda tzn deszcz niesamowity, zimno brzydko. Wczoraj to nawet jakiegos dola przez to zlapalam. Czekam az ten wstretny okres sie skonczy i zaczniemy cos dzialacchociaz jakos mam takie dziwne wrazenie,ze Moj niby jest za tym zeby sie starac a jakos ostatnio nic mnie nie zagaduje o przytulanie tylko buziak na dobranoc i koniec.
Hejka to jedziemy równo ja też 6dc,pewno że bierzemy się do robotyCześć dziewczyny [emoji16] u mnie 6dc i chyba będziemy już dzisiaj działać bo chcica mnie bierze [emoji1] poza tym do plodnych nie będziemy się widzieć, trzeba wymienić chłopaków na świeżych [emoji23] [emoji23] bo posucha 2 tyg, już tam chłopaki pewnie o kulach chodzą [emoji23]
Powodzenia z testami i betami! I gratulacje! Bo coś mi się tam przewinelo, ale na telefonie nie mogę wszystkich was ogarnąć [emoji1] [emoji14]