reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Oj Gosia, wcale nie ja Rumcajs, tylko bardzo ładnie wygląda. Mi się kapelusik podoba, zresztą ładnej dziewczynie we wszystkim ładnie :tak:
Kapelusik od prabaci bedzie musiał jeszcze troche poczekać, ale też jest bardzo ładny.

...zresztą ładnej dziewczynie we wszystkim ładnie :tak:

Oj Gosia to prawda:tak: Twoja Emilka jest prześliczna:tak: Pewnie nie tylko mi się podoba na tym forum;-)

Kasiad a Oliwka odpycha się nóżkami od ściany jak tak leży na brzuszku? Bo mój Victorek tak i muszę go pilnować - urwisa małego;-)

Joasiek ja też przeglądałam galerię Milenki i muszę przyznać, że ma świetne włoski i tak fajnie stoją do góry (przynajmniej jej do oczek nie wchodzą:tak:).

Patch ależ Ty masz już małego mężczyznę - nie da się ukryć;-)

Kasiad a Oliwka odpycha się nóżkami od ściany jak tak leży na brzuszku? Bo mój Victorek tak i muszę go pilnować - urwisa małego;-)

Odpycha się, jeszcze jak. I na dodatek podkurcza nogi i podnosi się na rękach (pozycja jak do raczkowania) i wykonuje pupą ruchy do przodu i do tyłu. Jak Paulina to zobaczyła to zgorszona zapytała:
-Mamuś a co ona robi???????:szok::szok::szok:
Jak mi się uda to nagram kamerą.

Dziękujemy za komplementy:-)
Gosia, Emilka słodziutka, w tych kapelusikach przeurocza
Kasiad, Oliwka jest bardzo duża i ma śliczne oczka, no i włoski Jej chyba urosły

Joasiek, Milenka jest śliczna!! Szczególnie podobają mi się te zdjęcia przy lustrze:-) Niesamowite minki malutka robi :tak:

Dziękujemy pięknie za miłe słowa :-) Zawsze bardzo się cieszę, jak ktoś zauważy coś jeszcze poza "dużymi włosami" Milenki (tak mówią panie pielęgniarki u nas w przychodni na jej fryz :-D)

reklama
Byliśmy dziś w sklepie z małą na ręku, jak zmęczyły mi się ręce zapakowaliśmy ją do wózka na zakupy :-D Jaka była zadowolona :tak: Zdjęcie trochę niewyraźne, bo zrobiliśmy je komórką:

Do góry