Aaa dziękuje bardzo :*!!! Dzisiaj 4t1d i dopiero bardzo powoli zaczynam czuć cycoryMegan, tryskasz energiacieszę się razem z Tobą
![]()
Super, ze się udało![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa dziękuje bardzo :*!!! Dzisiaj 4t1d i dopiero bardzo powoli zaczynam czuć cycoryMegan, tryskasz energiacieszę się razem z Tobą
![]()
Super, ze się udało![]()
Aaa dziękuje bardzo :*!!! Dzisiaj 4t1d i dopiero bardzo powoli zaczynam czuć cycorya w podbrzuszu ciągle ćmi
mam nadzieje ze wszystkie tu pozarażam
zobaczysz jak szybko Ci zleci ciaza, ja zaraz rodze a niedawno co test robilamAaa dziękuje bardzo :*!!! Dzisiaj 4t1d i dopiero bardzo powoli zaczynam czuć cycorya w podbrzuszu ciągle ćmi
mam nadzieje ze wszystkie tu pozarażam
ja tylko patrze na suwaczek i mowie matko to juz ten tydzien?No pamietam jak opowiadałas o swoim zaskoczeniu gdy zrobilas testa za chwile bedziesz sie chwalic dzidzią i opowiadać o porodzie
czas leci bardzo szybko [emoji33]
a nie czytalas jak pisalam niedawno?Lux opowiesz mi jak to było z tobą i testem ? Pamiętasz jeszcze?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
to napisze tak w skrocie, mi sie spozniala @ dwa dni i kazdy mnie namawial na test a ja nie chcialam i na koncu po dwoch dniach mdloci bratowa mowi kup test i w pracy go robilam na sklepie, na ladzie, wariatka ze mnie, bo jakby ktos wszedl to jak bym mu wytlumaczyla pojemnik z moczem?