Koniczyna82
Fanka BB :)
Mój oprócz Fertilman brał jeszcze Navitin i magnez z B6.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie przegrzewanie jąder.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój oprócz Fertilman brał jeszcze Navitin i magnez z B6.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana masz rację odpocznij..., tylko nie odpuszczaj! My tu wszystkie będziemy na Ciebie czekać cierpliwieDziekuje za mile slowajestescie kochane :*
Mimo wszystko ja musze sie na chwile wylaczyc z forum zeby dojsc do siebie po kolejnej porazce. Dlatego tez prosze zeby ktoras z was skopiowala i przejela kalendarz
Nie opuszczam was na zawszeale musze zrobic pare dni przerwy
![]()
Wiesz co? Ja zupelnie nie rozumiem twoich wynikow. Tak na moj rozum. Kazda z tych chorob to problem w innym chromosomie. I co? Nagle wszystko? Cos z czego licza ma wplyw na taki wynik... hcg? Moze to jest tak bez sensu bo po prostu sensu nie ma?
A byliście u dobrego androloga?A teraz prosze o podpowiedzi co m moze brac oprucz l karnityny androvitu plus koenzymu q10 wit C 1000 orzechow brazylijskich na poprawe ruchliwosci swojej armi
Dziekuje jestes kochanaMój mąż miał brać kreatynę przez 3 miesiące i z takich sobie parametrów , zrobiły się bardzo dobre .. tylko nie wiadomo czy akurat to pomogło. Ale tylko to brał . Gosiu Ty nas wspiweasz na co dzień , jesteś wspaniała i musi Ci się udać nie ma innej opcji . I nie wylanczaj się na długomoże będzie okazja to byśmy się spotkały
![]()
Nie w Olsztynie nie ma takiego specjalisty. Ale w grudniu chcemy sie wybrac albo do Gdanska albo do Warszawy. Ktos kogos moze polecic
Do Gdyni przyjedź do gametyNie w Olsztynie nie ma takiego specjalisty. Ale w grudniu chcemy sie wybrac albo do Gdanska albo do Warszawy. Ktos kogos moze polecic![]()