Czarownica3006
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kuzwa poczuje sie jak cnotka niewydymka jak mi zasadzi
u mnie to zalezy, bo mam noce, ze koldry moze nie byc a sa takie, ze musze sie otulicJa ogolnie jestem strasznym zmarzluchem chodze po domu ubrana jak eskimos i śpię pod grubym kocem i koldra a w ciazy? Sama siebie nie poznaje, wiecznie mi goraco, nie dość że śpię TYLKO pod koldra to jeszcze się odkrywam. Mogłoby mi tak już zostac![]()
Na weselu tancowalam troche, czasem tancuje jak jestem sama w domu, sprzatam i mini dyskoteka [emoji23][emoji23][emoji23]Ej dziewczyny czy ty tańczycie sobie w ciąży? [emoji126] [emoji92]
Hahaha sie usmialam [emoji23]kuzwa poczuje sie jak cnotka niewydymka jak mi zasadzi![]()
My ostatnio nie wytrzymalismy i stalo sie, ale dosc delikatnie jak na nas [emoji13] i bez konczenia w srodku. Jakby nie patrzec to szyjka jednak dluga i juz po sterydach, ale powiem wam, ze mimo tego ze mialam jednak troche stresa i z orgazmu nici, to od razu lepiej sie poczulam, dowartosciowana i odprezonaBoze seks, zapomnialam jak to sie robi...