reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wlasnie.powinnam luteine brac ale jakos wierze ze wszystko samo sie unormuje bo jak bralam 3 cykle lutke to @ mialam bardzo roznie nawe w 23 dniu i potem to branie bylo bez sensu choc powinnam.sie wstrzymac inpol roku ustawiac cykl moze po nowym roku sie zdecyduje w koncu i to zrobie ale poki co jeszcze czekam choc juz wiem ze @ bedzie mam objawy [emoji25]

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png
A może to właśnie objaey ciąży?

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Iza, tak bardzo mi przykro...... :( :( :(

Hej hej, to ja tez sie załapuje, bo ja juz mam 2,5 roku starań. W tabelce podałam cykle po poronieniu, ale jako ze większość podaje całość starań, to muszę zaktualizować ze to juz 31cs trwa. Takze za mnie tez proszę kciuki!! :)

To moze powinnaś suplementowac progesteron po owu? Gin nie mówił ze to źle? chociaz moze 10 to jeszcze nie jest tak zle.

Najczulsze, czyli 10. Mam kilka Nordtest i kilka Doz.

No to widze ze tu jesteśmy we trzy fajterki- weteranki ! Trzymam kciuki za Ciebie Bertha tez, tak jak za wszystkie. Ale wiadomo za nasza trójkę muszkieterów szczególnie ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Iza, Kochana jesteśmy z Tobą. Boże, tak mi przykro. Aż mnie zatkało :( :( :( strasznie mi smutno, a co dopiero czujesz Ty to niewyobrażalne. Jak będziesz potrzebowała czegoś to pisz.

Tak bardzo mi smutno :(

Dziewczyny jestem prawie 3 tyg po poronieniu, jutro ide na kotrol do gina i wedle zalecen zrobilam sobie bete... Wyszlo mi 9,85.... Co o tym myslec?

Bertha
No na to wychodzi owulacje mam miedzy 19 a 21 dniem cyklu cykle 31 dniowe dlatego sie noe nastawiam bo wszystko mam poki co rozregulowane

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

Tak późno masz owulacje? Ja teraz usrednilam moje ostatnie 4 cykle i wychodzi po 31 dni, ale owulacje mi wyliczył kalendarzyk na 16,17 dc.

reklama
Do góry