reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
no ja chec raz mam a raz nie, ale naprawde jak sie nie ma tyle miesiecy to czlowiek sie czuje jak cnotka niewydymka :D
Lux, na tą cnotke niewydymke to już za późno i po ptokach [emoji23] [emoji23]

Co do podrywu, u nas najbardziej działa na "idiotke". Po kąpieli go wołam bo "ojej kochanie, zapomniałam ręcznika!" [emoji23] bo jak się ubieram w tzw. Seks majtki to już się ze mnie śmieje [emoji1]

U mnie zero objawów, zobaczymy jak będzie. Ale postanowiłam sobie że test dopiero za tydzień w piątek! A test leży w łazience, ćwiczę silną wolę [emoji1] chociaż mało kusi szczerze mówiąc, przeczucie mam że nic z tego.

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Lux, na tą cnotke niewydymke to już za późno i po ptokach [emoji23] [emoji23]

Co do podrywu, u nas najbardziej działa na "idiotke". Po kąpieli go wołam bo "ojej kochanie, zapomniałam ręcznika!" [emoji23] bo jak się ubieram w tzw. Seks majtki to już się ze mnie śmieje [emoji1]

U mnie zero objawów, zobaczymy jak będzie. Ale postanowiłam sobie że test dopiero za tydzień w piątek! A test leży w łazience, ćwiczę silną wolę [emoji1] chociaż mało kusi szczerze mówiąc, przeczucie mam że nic z tego.

m7a4xuun7rn9jc7g.png
mnie tez tak kusily testy jak lezaly i patrzyly na mnie :D

Dlatego mój ginie w czeluści szafki, za koszykiem z gumkami. Nie kusi bo tam nie sięgam [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
ja zawsze chowalam tam gdzie wiedzialam, ze nie bede wlazic :D i za kazdym razem jak chcialam wejsc to mowilam, za wysoko, chlopa wolac nie bede, bo jak sie dowie co ma siegnac to tego nie zrobi dla mojego samopoczucia psychicznego :D

Byłam dzisiaj na becie, ale wyniki dopiero w poniedziałek chyba będą. Mam jeszcze zadzwonic dzisiaj około 16
Zrobiłam betę, bo się martwię, że testy słabo wychodzą. Dzisiaj 28 dc mam, beta coś zadowalającego mam nadzieję, że pokaże.

reklama
Do góry