Napolka93
Fanka BB :)
To będę mocno trzymać kciuki za szybki i łatwy poród. Super że na Święta bedziesz miala maluszkadruga polowa grudnia
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To będę mocno trzymać kciuki za szybki i łatwy poród. Super że na Święta bedziesz miala maluszkadruga polowa grudnia
no sie okaze kiedy urodze, czy przed czy na same SwietaTo będę mocno trzymać kciuki za szybki i łatwy poród. Super że na Święta bedziesz miala maluszkacudowny prezent pod choinkę [emoji7]
Lux, na tą cnotke niewydymke to już za późno i po ptokach [emoji23] [emoji23]no ja chec raz mam a raz nie, ale naprawde jak sie nie ma tyle miesiecy to czlowiek sie czuje jak cnotka niewydymka![]()
mnie tez tak kusily testy jak lezaly i patrzyly na mnieLux, na tą cnotke niewydymke to już za późno i po ptokach [emoji23] [emoji23]
Co do podrywu, u nas najbardziej działa na "idiotke". Po kąpieli go wołam bo "ojej kochanie, zapomniałam ręcznika!" [emoji23] bo jak się ubieram w tzw. Seks majtki to już się ze mnie śmieje [emoji1]
U mnie zero objawów, zobaczymy jak będzie. Ale postanowiłam sobie że test dopiero za tydzień w piątek! A test leży w łazience, ćwiczę silną wolę [emoji1] chociaż mało kusi szczerze mówiąc, przeczucie mam że nic z tego.
![]()
Dlatego mój ginie w czeluści szafki, za koszykiem z gumkami. Nie kusi bo tam nie sięgam [emoji1]mnie tez tak kusily testy jak lezaly i patrzyly na mnie![]()
ja zawsze chowalam tam gdzie wiedzialam, ze nie bede wlazicDlatego mój ginie w czeluści szafki, za koszykiem z gumkami. Nie kusi bo tam nie sięgam [emoji1]
![]()
ktory masz dzis dc?Ja za to zamówiłam na allegro 6 testówod jutra zaczynam codziennie
kciuki zacisniete :*Byłam dzisiaj na becie, ale wyniki dopiero w poniedziałek chyba będą. Mam jeszcze zadzwonic dzisiaj około 16
Zrobiłam betę, bo się martwię, że testy słabo wychodzą. Dzisiaj 28 dc mam, beta coś zadowalającego mam nadzieję, że pokaże.