PolusiowA
Fanka BB :)
Mi sie dzisiaj snilo ze karmilam :-) juz szalenstwa..chociaz z jednej strony wreszcie cos milego...bo od jakiegos czasu drecza mnie straszne koszmary i to doslownie straszne..czy ktoras tez miewa koszmary senne??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi sie dzisiaj snilo ze karmilam :-) juz szalenstwa..chociaz z jednej strony wreszcie cos milego...bo od jakiegos czasu drecza mnie straszne koszmary i to doslownie straszne..czy ktoras tez miewa koszmary senne??
Na marketbio.pl jest w miare rozsadna cena 28zl za niecaly litrGdzie kupujesz ten olej?
![]()
ja mam ciągle :/ myślałam ze to od kryminałów którymi się uwielbiam zaczytywać, ale jesteś już kolejną osobą która miewa koszmary senne w ciąży, więc to chyba normalneMi sie dzisiaj snilo ze karmilam :-) juz szalenstwa..chociaz z jednej strony wreszcie cos milego...bo od jakiegos czasu drecza mnie straszne koszmary i to doslownie straszne..czy ktoras tez miewa koszmary senne??
![]()
ja mam ! mega realistyczne. Ostatnio śnił mi się wypadek ( mój) i się mega bałam o bobasa, wszędzie była krew ale nie bolał mnie brzuch... głupie te sny sąMi sie dzisiaj snilo ze karmilam :-) juz szalenstwa..chociaz z jednej strony wreszcie cos milego...bo od jakiegos czasu drecza mnie straszne koszmary i to doslownie straszne..czy ktoras tez miewa koszmary senne??
![]()
Moj tez mi nie pozwala... i w sumie troche racji ma ale hmmm to znaczy ze sam bedzie musial myc ;-)