ja odkad jestem w ciazy to jakos takie zarcie na bok poszlo i nawet jak moj kupil to zjadlam kilka sztuk i koniec a dzis tak mnie naszlo, ze masakra, jak one z tej polki do mnie gadaly, jak sie patrzylyChipsy... Mój jak widzi, że jem chipsy, chociaż jem je raz na ruski rok, to zaraz słyszę "znowu się trujesz?"ostatnio jechał na zakupy, a mieliśmy z wszyscy obejrzeć Zwierzogród, to mówię do niego, żeby kupił jakieś chipsy, Filip raz na jakiś czas może kilka zjeść, to kupił mi wafle ryżowe i chrupki kukurydziane "bo miały lepszy skład"...
![]()
reklama
evelinia
Fanka BB :)
No to mamy wspaniałe wieści w poniedziałek, a jaki poniedziałek taki cały tydzień
Wendy83 cudna kreska poprostu cudna
Moje gratulacje a ciąża niech przebiega bezproblemowo
Kto jeszcze testuje ?
Mikaduchna jak tam, kroi się coś u Ciebie
czekam na dobre wieści
u mnie dziś 23 dc cyce bolą i czuję,że lipa u mnie 
Pozdrawiam was wszystkie

Kto jeszcze testuje ?
Mikaduchna jak tam, kroi się coś u Ciebie
Pozdrawiam was wszystkie

Bulbasek
Wendy83 gratulacje!!! 
Ja dzisiaj 15 dc. Śluz od wczoraj mleczny. Dzisiaj lekko czułam jajnik. Mam nadzieję, ze owu idzie, bo mi wyliczylo na sroda/czwartek. Dlatego dzisiaj do piątku działam każdego dnia.
Trochę się wczoraj poklocilam z moim M. Nakrzyczalam na niego. Niby się pogodzilismy, ale ja się z tym bardzo źle czuję. Jakaś byłam rozdrazniona ech. Kilka słów za dużo.....
Ja dzisiaj 15 dc. Śluz od wczoraj mleczny. Dzisiaj lekko czułam jajnik. Mam nadzieję, ze owu idzie, bo mi wyliczylo na sroda/czwartek. Dlatego dzisiaj do piątku działam każdego dnia.
Trochę się wczoraj poklocilam z moim M. Nakrzyczalam na niego. Niby się pogodzilismy, ale ja się z tym bardzo źle czuję. Jakaś byłam rozdrazniona ech. Kilka słów za dużo.....
Bulbasek
Ja jestem z okolic Zielonej Góry, więc mamy 200 km. Jedziemy właśnie głównie po to, aby iść do gołębia, zrelaksować się w saunach, a w niedziele do Czech na knedliki
Szkoda, że Zakopane tak daleko. Byliśmy w wakacje. Po ciężkim dniu w górach pojechaliśmy na TermyBania, było super - polecam![]()
Byłam w Banii w styczniu
Emsi*
Wendy gratulacje !!! [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Samych dobrych chwil ... [emoji6]
Ja leżę z jelitowka ... taki to dzień urlopu [emoji26] ledwo żyję ...
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
uu wspolczuje, zdrowiej szybko!Wendy gratulacje !!! [emoji4] [emoji4] [emoji4]
piekny wynik, oby tak dalejWitajcie dziewczyny. Ja dziś zrobiłam betę i jest 2537 więc chyba już poproszę o przeniesienie mnie do drugiej tabelki![]()
![]()
![]()
Mikaduchna
No to mamy wspaniałe wieści w poniedziałek, a jaki poniedziałek taki cały tydzień
Kto jeszcze testuje ?
Mikaduchna jak tam, kroi się coś u Ciebieczekam na dobre wieści
Pozdrawiam was wszystkie![]()
Cześć Evelinia
Szkoda gadać, jestem wściekła. Jutro mam dostać @ (28 dc). Zrobiłam test w 24 dc (po tym jak Ani wyszły dwie kreseczki - myślę sobie, a nuż i u mnie się coś pokaże). Oczywiście biel Vizira (test o czułości 10). Po jakiejś godzinie zerknęłam na ten test i widzę odznaczyła się druga kreska - ale nie, że zróżowiała, przeciwnie - zrobiła się biała na tle testu - taka jakby wklęsła - ale bardzo wyraźnie widoczna. Wiem, że po tak długim czasie to nic nie znaczy, ale piersi bolały mnie masakrycznie, pół tego miesiąca mnie muliło - a nigdy się to nie zdarza. Myślę sobie - udało się. Ale poleciałam do Rossmana po drugi test i w sobotę pod wieczór zrobiłam (26 dc) i biel Vizira (test o czułości 25). Widzę, ale nie przyjmuję do wiadomości - myślę, eee pewnie z drugich siuśków to nie wykrył test stężenia, zrobię w pn. rano. Zrobiłam dzisiaj rano - i znowu nic. W międzyczasie cycki przestały boleć i czuję znajome bulgotanie w brzuchu.
Nic to - kupiłam sobie test o czułości 10 i jutro zamierzam testować - chyba na złość @, bo przecież już stoi w progu. Myślę, że mam jakąś psychozę paranoidalną
Do tego jeszcze - poszłam dzisiaj do endokrynologa - TSH mi spadło z 2,57 na 1,38, wszystkie inne hormony jak u 18-stki. Rezerwy jajeczek - niczym rezerwy złota w banku federalnym! Mówię mu, że mam już 40 lat, może za późno dla mnie - a On mi mówi, że z badań to mam lat "naście"
A i tak lipa.. I jak tu się nie wściec?
Czekam do jutra - ale mogłaby @ przyjść dzisiaj i skrócić me męki
A jak u Ciebie? Mam nadzieję, że Tobie się uda w tym cyklu! Ściskam mocno!
reklama
Emsi*
[emoji8] [emoji8] [emoji8]uu wspolczuje, zdrowiej szybko!