reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

No takie nieprzygotowanie 😂 a dzisiaj nic nie kupisz? Jeden chociaz! Chociaz nie.. jeden bez sensu, to zawsze musza byc 2, zeby miec zapas jak na 1 wyjdzie cien 🥹

Eeee :D a tak ta Twoja silownia budzi od rana :D

Mam kilka patentow- wsypujesz sode do pojemnika na proszek, a ocet wlewasz do bebna i puszczasz na wysoka temp.
2 sposob ocet i tu i tu, ale najpierw puscilabym na wyzsza temp ze 2 tabeltki do zmywarki wrzuc, a ocet tu gdzie plyn do plukania :D i puszczasz puste pranie po prostu

Wcześniej kupowałam na Allegro 10paki pinków, ale teraz odwlekałam zamówienie, żeby mnie nie kusiło zbyt wczesne testowanie, No, ale dzisiaj tak stwierdziliśmy, że kupimy gdyby w środę mnie np zakusiło (mnie to już dzisiaj nawet kusi 😂 ) no i zwaliłam,tymi testami 25 i trzeba by czekać do pt jak pierwotnie założyłam...
Ale, ale, stary właśnie coś przebąkuje, że jeszcze jednak do miasta musi jechać coś załatwić i tak może przypadkiem się zabiorę do rossmana po farbę (pink) do włosów 🤔

reklama
A powiedz ile dni po transferze można testować? Bo w tym temacie zupełnie nie jestem. Mooocno trzymam kciuki!
Generalnie lekarze w zaleceniach zapisują zawsze 10-12 dpt żeby robić betę, ja przy poprzednich dwóch transferach betę robiłam 7dpt, a test 5dpt, ale widziałam tu na forum, że są dziewczyny co testują już od 3dtp, ale wg mnie to dużo za wcześnie, chociaż ja dziś jestem właśnie 3dtp i mnie tak kusi, że nie wiem, ale głowa stopuje bo wiem, że nic nie zobaczę jeszcze i tylko sobie mętliku niepotrzebnie narobię 🙈

Generalnie lekarze w zaleceniach zapisują zawsze 10-12 dpt żeby robić betę, ja przy poprzednich dwóch transferach betę robiłam 7dpt, a test 5dpt, ale widziałam tu na forum, że są dziewczyny co testują już od 3dtp, ale wg mnie to dużo za wcześnie, chociaż ja dziś jestem właśnie 3dtp i mnie tak kusi, że nie wiem, ale głowa stopuje bo wiem, że nic nie zobaczę jeszcze i tylko sobie mętliku niepotrzebnie narobię 🙈
To czekanie to jest takie trudne..

Też by mnie kusiło ale nie można…

Jak nie ma co pokazywać to po co wstawiać. 😆
A dupa tam! :D
Wcześniej kupowałam na Allegro 10paki pinków, ale teraz odwlekałam zamówienie, żeby mnie nie kusiło zbyt wczesne testowanie, No, ale dzisiaj tak stwierdziliśmy, że kupimy gdyby w środę mnie np zakusiło (mnie to już dzisiaj nawet kusi 😂 ) no i zwaliłam,tymi testami 25 i trzeba by czekać do pt jak pierwotnie założyłam...
Ale, ale, stary właśnie coś przebąkuje, że jeszcze jednak do miasta musi jechać coś załatwić i tak może przypadkiem się zabiorę do rossmana po farbę (pink) do włosów 🤔
Bankowo bedzie Ci przepieknie w pinkowej farbie na wlosach! :D jedz jedz, szkoda, zeby auto z pustym przebiegiem jechalo 😂

Do góry