reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

A takie plyny z Lidla czy action nie pomogą? Wlewasz i pustą pralkę włączasz 🤔
Moja po 2 mc bez calgonu i ubraniach roboczych męża to chyba całej drogerii będzie potrzebować. Spróbuję ją wyszorować sodą, wstawię na gorącą wodę i zobaczymy czy to coś da i będę musiała jakieś środki kupić.
Byłam wczoraj w action ale nie było środku do czyszczenia (puste miejsce z cenówką) to tylko tabletki a'la calgon wzięłam na próbę i muszę pokombinować

reklama
Cześć 🙂

I kolejny tydzień się zaczyna, zaraz mignie i będzie nowy rok 🫣

Witam się z wami po upojnym weekendzie 😁 Wytestowałam kubeczek, ejj słuchajcie super sprawa nic nie wypłynęło i łatwe w użyciu. Od dziś zaczynam 3tab Up Implantation+ 😌
Co to za kubeczek? 😅

@Dorka66 odpoczywaj teraz, relaksuj się 🥰 już nie mogę się doczekać Twojego testowania 🤭

@maggie97 szalona jesteś z tym testowaniem 😅😅

@Hermeneg co za siła 😁 ja pamiętam jak kiedyś przed dyżurami wstawałam o 4.30 żeby przed praca zrobić trening.. o masakra, teraz nie jestem w stanie 🫢😅

@KiedyPytam przytulam mocno 😘

Miłego dnia ❤️

A tak z innej beczki - czy macie jakieś patenty na wyczyszczenie pralki? Ale tak naprawdę mocno zabrudzonej?
Woda twarda, zaniedbałam stosowanie calgonu itp. środków i mam sajgoj. Spróbuję są chwilę wlecieć w nią sodą i wyszorować ile się da 🫣
Jak to mówił mój mąż - jak dbasz tak masz 🙄
Ja polecam ocet, duuużo octu (do bębna, do szuflady na proszek i na płyn do płukania). W zasadzie gdzie się da to wlać ocet 😅 długi cykl na 90 stopni i powinno puścić

Oto jak sama sobie zrobiłam bana na wczesne testowanie 🤣 nie miałam żadnych testów w domu, a pojechaliśmy na zakupy i miałam wskoczyć do apteki po witaminy, no i stary mówi to weź od razu może test jak nie masz w domu, mówię no dobra ile ze 2? On mówi no weź ze 2 i ja podjarana tym, że nie szedł ze mną do apteki więc mogę po cichu kupić więcej zachowałam się jak nowicjuszka... i skupiłam się na ilości i rodzaju, nie myśląc o czułości 🤦‍♀️🤦‍♀️ i tym sposobem mam wszystkie testy o czułości 25 więc nie ma po co za szybko testować i muszę czekać cierpliwie 😭😭😭😭😭
No takie nieprzygotowanie 😂 a dzisiaj nic nie kupisz? Jeden chociaz! Chociaz nie.. jeden bez sensu, to zawsze musza byc 2, zeby miec zapas jak na 1 wyjdzie cien 🥹
Bo nie zrobilam, ale musisz mi uwierzyć na słowo 😉
Eeee :D a tak ta Twoja silownia budzi od rana :D
A tak z innej beczki - czy macie jakieś patenty na wyczyszczenie pralki? Ale tak naprawdę mocno zabrudzonej?
Woda twarda, zaniedbałam stosowanie calgonu itp. środków i mam sajgoj. Spróbuję są chwilę wlecieć w nią sodą i wyszorować ile się da 🫣
Mam kilka patentow- wsypujesz sode do pojemnika na proszek, a ocet wlewasz do bebna i puszczasz na wysoka temp.
2 sposob ocet i tu i tu, ale najpierw puscilabym na wyzsza temp ze 2 tabeltki do zmywarki wrzuc, a ocet tu gdzie plyn do plukania :D i puszczasz puste pranie po prostu

Witam się kawa :) u mnie ciężki poniedziałek, córka chora została dzisiaj z babcia, ja mam w pracy trudne tematy konfliktowe (jestem z HR więc zawsze jestem w takie kwestie zaangażowana). Dodatkowo coś mnie zaczyna boleć prawy jajnik, a tam miałam pozamaciczna i jak znowu będzie owulacja z prawej to lekarz każe się wstrzymywać (ostatni cykl też był z prawej). W czwartek mam wizytę to się okaże czy dobrze czuje...jak ja mam zajść w ciążę jak znowu nie będzie można nawet próbować..ale jestem zła od rana.

Wrzuć kapsułkę tą do zmywarki do pralki i na 90 stopni

Oto jak sama sobie zrobiłam bana na wczesne testowanie 🤣 nie miałam żadnych testów w domu, a pojechaliśmy na zakupy i miałam wskoczyć do apteki po witaminy, no i stary mówi to weź od razu może test jak nie masz w domu, mówię no dobra ile ze 2? On mówi no weź ze 2 i ja podjarana tym, że nie szedł ze mną do apteki więc mogę po cichu kupić więcej zachowałam się jak nowicjuszka... i skupiłam się na ilości i rodzaju, nie myśląc o czułości 🤦‍♀️🤦‍♀️ i tym sposobem mam wszystkie testy o czułości 25 więc nie ma po co za szybko testować i muszę czekać cierpliwie 😭😭😭😭😭
A powiedz ile dni po transferze można testować? Bo w tym temacie zupełnie nie jestem. Mooocno trzymam kciuki!

reklama
Do góry