bertha
Fanka BB :)
A idizesz robic bete?Dziekuje bardzo ale jakos tak jestem jeszcze ostrozna w cieszeniu sie bo to mega wcrsnie choc porownalam zdjecie testu z ostatniej ciazy i kreska identyczna
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A idizesz robic bete?Dziekuje bardzo ale jakos tak jestem jeszcze ostrozna w cieszeniu sie bo to mega wcrsnie choc porownalam zdjecie testu z ostatniej ciazy i kreska identyczna
U mnie 12dc i czuje sie oki, jeszcze owu nie ma. Niestety wczoraj nie było przytulanek i dzisiaj też nie będzie, bo wyjechał. Jutro wróci zmęczony więc nie wiem jak to będzie. Najlepiej jakby owu była w sobotę ba wyjeździeByłam w Banii w styczniusuper miejsce. Jak tam działasz? Jak samopoczucie?
Super po cichu gratuluję ;D![]()
Latarka chyba nie potrzebna co....po roku starań...[emoji3][emoji3][emoji3]w koncu ale jestesmy SZCZESLIWI
Nie, nigdy nie robilam bety mam jeszcze kilka testow porobie w tygodniu a za 3tyg umowie sie do lekarzaA idizesz robic bete?![]()
Emsi zdrowka oby szybko minelaWendy gratulacje !!! [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Samych dobrych chwil ... [emoji6]
Ja leżę z jelitowka ... taki to dzień urlopu [emoji26] ledwo żyję ...
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje [emoji2][emoji2] ciagle mysle czy to naprawde jakos tyle sie staralismy wszytko mialam zaplanowane a teraz boje sie pomyslec o przyszlosci zeby nie zapeszyc.poki co jestem ostrozna ale cieszymy sie strasznie moj M juz szalej juz nic mi nie wolno robic ubierac sie cieplo itp tak tak przy małym na pewno bede lezec nogami do gory zeby nie czasamiSuper po cichu gratuluję ;D
Bedzie dobrze napewno nie ma innej opcjiDziekuje [emoji2][emoji2] ciagle mysle czy to naprawde jakos tyle sie staralismy wszytko mialam zaplanowane a teraz boje sie pomyslec o przyszlosci zeby nie zapeszyc.poki co jestem ostrozna ale cieszymy sie strasznie moj M juz szalej juz nic mi nie wolno robic ubierac sie cieplo itp tak tak przy małym na pewno bede lezec nogami do gory zeby nie czasami
Witam, czy można dołączyć do Was dziewczyny ?
Mamy z mężem po 28 lati dopiero niedawno jakoś oboje poczuliśmy że czas powoli na dziecko. Wcześniej długo studiowaliśmy, potem praca tak że zwlekalismy i zwlekalismy.
Mamy cyle po średnio co 27 dni.Pierwszy dzien ostatniej miesiaczki mialam 19.10.2016, sex byl 31,2 i 3, owulacja była na 99 % 2 listopadaTo nasz pierwszy cykl starań.
Tak ze teraz czekam co z tego bedzie, ale cos czuje że za chwile okres się pojawi
Pozdrawiam.
Tak mam dwojkeBedzie dobrze napewno nie ma innej opcjia masz juz dziecko? Ja juz tez mojego meza nie chce widziec co bedzie robil jak znow będę w ciazy
hehe to juz totalnie nic nie bede mogla po tym poronieniu..