reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny czy jesli nie dostałam maila to znaczy ze nie bede na wątku zamkniętymi ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Beciaczek, sprawdz, czy dobrze podalas nick. Wiadomosc powinnas miec w prywatnych. Na moich majówkach 2015 były problemy, że ktoś miał np spację na końcu nicka i przez to adminki nie mogly dac dostępu, bo nie wiedziały. ALbo jedna z dziewczyn miała kropkę po nicku i też ktoś przeoczył.

Ja też nie dostałam maila. A ma w ogóle jakiś przyjść? Poszukajcie w prywatnych wiadomościach. W aplikacji trzeba wyjść na widok wszystkich tematów ( nie na nasze forum) klikając strzałkę w lewo na górze i tam jest kopertka. Jak się ją naciśnie to wyświetlają się prywatne info.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

wszystkie powinnyście dostać :) te co są z nami długo i się udzielają. Dwie osoby których ani ja ani pinky totalnie nie kojarzyłyśmy nie dostały dostępi na razie. I w sumie się nie odzywają. Ja i Pinky też nie mamy @ jeszcze, więc czekajmy. Wiadomość ma być w prywatnych.

Dziewczyny ja właśnie czekam na prenatalne. Miałam już pobrana krew i teraz po numerkach bedą wołać na USG i wywiad z lekarzem. Wszystko razem około 3 godzin ma trwać :/.

reklama
Dobra to narazie sie jeszcze nie denerwuje ze nie dostałam bo chciałam z Wami zostać bardzo mi pomagacie w tej mojej samotności na l4

Wogole mam bardzo ważny wątek do podjęcia ale właśnie chce poczekać na zamknięte forum bo to dość osobiste w zależy mi na Waszych szczerych odpowiedziach.
Ja tez trzymam kciuki za prenatalne :)

Do góry