reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Oj dziewczyny kurujcie się :( Przed porodem trzeba być zdrowym jak byk.
Ja siedzę w przychodni, położna nie chce mnie wypuścić bo kręci mi się w głowie i na wymioty mnie zbiera. Pobrała krew, zaraz oddam mocz. Cukier naczczo 88 więc dobrze jest.
Więc siedzę sobie z kocykiem i poduszką w sali szczepień i pije gotowaną wodę, dostałam lekturę, gazetki porodowe.
Ona się boi że za chwilę urodze.

A druga pielęgniarka też mówi, że brzuch mi się urwie bo tak nisko :p
Ciśnienie ok 122/77

Więc dzisiaj znów kolej na jeden poród, bo u mnie kiepsko. Czyj poród wyczuwam tym razem????? Hmmmmm

A kleo pewnie urodziła :D
Niech odpocznie a potem da znak co i jak :)

A mi cos polecialo i nie wiem czy to wody czy jak ? Poszlam siq i po siq jeszcze kapalo no nic czekam jak sie bedzie sytuacja rozwijac mala sie rozpycha w brzuchu ... Jeszcze wyjdzie na to ze nie pojde na szkole rodzenia bo bede ja miala w praktyce ... Poki co czekam
Plyn bezbarwny nie za duzo nie bylo chlust jak na filmach najlepsze, ze dzis mam wynik gbs do odebrania [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png

Kleo kciuki za Apolonie!!!!! Kurcze co zaglądam do Was to któraś się rozpakowuje. Zostanę tu chyba sama, no może z kapitanem Lux, bo wiadomo, kapitan nie zostawi majtka :p Ja kompletnie nie czuje żebym miała rodzić, nic nie boli, skurczy nie mam, brzuch wysoko. Szyjka długa. No nic, nic, nic.

Antiope: nie baw się w Tarantino! Chociaż też powinnam pomyśleć o konczynach...

K8sad: podwójne kciuki zaciśnięte! Moja przyjaciółka rodziła bliźniaki sn. Poród przebiegł lepiej i sprawniej niż wcześniejszy z jednym. A dzieci duże, po 3 kg.

Miłego szarego dnia. U mnie za oknem deszcz...
no u mnie sie dzis okaze, czy zostane sama na pokladzie :D oby okulistka dobrze sprawdzila te moje slepka :D

Ja siedzę w przychodni, położna nie chce mnie wypuścić bo kręci mi się w głowie i na wymioty mnie zbiera. Pobrała krew, zaraz oddam mocz. Cukier naczczo 88 więc dobrze jest.
Więc siedzę sobie z kocykiem i poduszką w sali szczepień i pije gotowaną wodę, dostałam lekturę, gazetki porodowe.

A druga pielęgniarka też mówi, że brzuch mi się urwie bo tak nisko :p
Ciśnienie ok 122/77

Więc dzisiaj znów kolej na jeden poród, bo u mnie kiepsko. Czyj poród wyczuwam tym razem????? Hmmmmm

trzymaj sie tam ramy babolu i nie puszczaj :) buziaki

A mi cos polecialo i nie wiem czy to wody czy jak ? Poszlam siq i po siq jeszcze kapalo no nic czekam jak sie bedzie sytuacja rozwijac mala sie rozpycha w brzuchu ... Jeszcze wyjdzie na to ze nie pojde na szkole rodzenia bo bede ja miala w praktyce ... Poki co czekam
Plyn bezbarwny nie za duzo nie bylo chlust jak na filmach najlepsze, ze dzis mam wynik gbs do odebrania [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png
Jezeli to wody które moga ci sie saczyc to przy kazdym ruchu twoim beda leciec I nie dasz rady tego powstrzymać choc bys zaciskala piczku [emoji6]
No I przede wszystkim maja slodkawy zapach.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A druga pielęgniarka też mówi, że brzuch mi się urwie bo tak nisko [emoji14]
Ciśnienie ok 122/77

Robila ktg ? Sprawdzala stan szyjki?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry