reklama
Lola Lolitta
Fanka BB :)
Oj dziewczyny kurujcie się
Przed porodem trzeba być zdrowym jak byk.
Ja siedzę w przychodni, położna nie chce mnie wypuścić bo kręci mi się w głowie i na wymioty mnie zbiera. Pobrała krew, zaraz oddam mocz. Cukier naczczo 88 więc dobrze jest.
Więc siedzę sobie z kocykiem i poduszką w sali szczepień i pije gotowaną wodę, dostałam lekturę, gazetki porodowe.
Ona się boi że za chwilę urodze.
A druga pielęgniarka też mówi, że brzuch mi się urwie bo tak nisko
Ciśnienie ok 122/77
Więc dzisiaj znów kolej na jeden poród, bo u mnie kiepsko. Czyj poród wyczuwam tym razem????? Hmmmmm
A kleo pewnie urodziła
Niech odpocznie a potem da znak co i jak
Ja siedzę w przychodni, położna nie chce mnie wypuścić bo kręci mi się w głowie i na wymioty mnie zbiera. Pobrała krew, zaraz oddam mocz. Cukier naczczo 88 więc dobrze jest.
Więc siedzę sobie z kocykiem i poduszką w sali szczepień i pije gotowaną wodę, dostałam lekturę, gazetki porodowe.
Ciśnienie ok 122/77
Więc dzisiaj znów kolej na jeden poród, bo u mnie kiepsko. Czyj poród wyczuwam tym razem????? Hmmmmm
A kleo pewnie urodziła
Niech odpocznie a potem da znak co i jak
creativo
Fanka BB :)
A mi cos polecialo i nie wiem czy to wody czy jak ? Poszlam siq i po siq jeszcze kapalo no nic czekam jak sie bedzie sytuacja rozwijac mala sie rozpycha w brzuchu ... Jeszcze wyjdzie na to ze nie pojde na szkole rodzenia bo bede ja miala w praktyce ... Poki co czekam
Plyn bezbarwny nie za duzo nie bylo chlust jak na filmach najlepsze, ze dzis mam wynik gbs do odebrania [emoji23]
Plyn bezbarwny nie za duzo nie bylo chlust jak na filmach najlepsze, ze dzis mam wynik gbs do odebrania [emoji23]

no u mnie sie dzis okaze, czy zostane sama na pokladzieKleo kciuki za Apolonie!!!!! Kurcze co zaglądam do Was to któraś się rozpakowuje. Zostanę tu chyba sama, no może z kapitanem Lux, bo wiadomo, kapitan nie zostawi majtkaJa kompletnie nie czuje żebym miała rodzić, nic nie boli, skurczy nie mam, brzuch wysoko. Szyjka długa. No nic, nic, nic.
Antiope: nie baw się w Tarantino! Chociaż też powinnam pomyśleć o konczynach...
K8sad: podwójne kciuki zaciśnięte! Moja przyjaciółka rodziła bliźniaki sn. Poród przebiegł lepiej i sprawniej niż wcześniejszy z jednym. A dzieci duże, po 3 kg.
Miłego szarego dnia. U mnie za oknem deszcz...
trzymaj sie tam ramy babolu i nie puszczajOj dziewczyny kurujcie sięPrzed porodem trzeba być zdrowym jak byk.
Ciśnienie ok 122/77
A kleo pewnie urodziła
Niech odpocznie a potem da znak co i jak![]()
U mnie to samo.hej no to wglada, ze jestem lub bede chora..gardlo boli,nos zawalony, swietnie kurcze![]()
Od 2czoraj dziwnie sie czuje.
Ale ja sie z tym liczylam.
Patryk przeziebiony, Filip tez ( Dzis Filipa zostawilam w domu bo jakis taki cieply jest) no to jak mnie mialo ominac buuuuu
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jezeli to wody które moga ci sie saczyc to przy kazdym ruchu twoim beda leciec I nie dasz rady tego powstrzymać choc bys zaciskala piczku [emoji6]A mi cos polecialo i nie wiem czy to wody czy jak ? Poszlam siq i po siq jeszcze kapalo no nic czekam jak sie bedzie sytuacja rozwijac mala sie rozpycha w brzuchu ... Jeszcze wyjdzie na to ze nie pojde na szkole rodzenia bo bede ja miala w praktyce ... Poki co czekam
![]()
No I przede wszystkim maja slodkawy zapach.
Robila ktg ? Sprawdzala stan szyjki?Oj dziewczyny kurujcie sięPrzed porodem trzeba być zdrowym jak byk.
A druga pielęgniarka też mówi, że brzuch mi się urwie bo tak nisko [emoji14]
Ciśnienie ok 122/77
A kleo pewnie urodziła
Niech odpocznie a potem da znak co i jak![]()
reklama
mi wczoraj zakupy robilismy i padalo i zimno, to musialo sie na mnie odbicU mnie to samo.
Od 2czoraj dziwnie sie czuje.
Ale ja sie z tym liczylam.
Patryk przeziebiony, Filip tez ( Dzis Filipa zostawilam w domu bo jakis taki cieply jest) no to jak mnie mialo ominac buuuuu