reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ja tydz temu miałam progesteronu 58, czyli norma na 2 trymestr, nawet pisałam do lekarza smsa z tym wynikiem i czy mam jeszcze brac ta luteine, ale kazał brac dalej, wiec nie dyskutowałam :D
drugi miesiąc? :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Hej hej

Lilith daj znac jak po wizycie:-)

Truskawka ja juz mam L4 ciazowe ale ginka na.nfz dala mi tylko ze wzgledu na moje dwie choroby i rodzaj pracy.Tak powiedziala ze nie widzi podstaw do L4.Wszystko zalezy od gina prywatny da pewnie bez mrugniecia okiem.

Mnie tak strasznie odrzucilo od kwasnego , ze nawet cytryny nie dodaje do herbaty...na sama mysl o ogorku kiszonym albo kapuscie mnie trzepie..
Za to na slodkieeee mam chec ciagle jakies cukiereczki ,landrynki.Dzis juz wielkiego eklera wszamalam:D

010igov3fkey3mez.png

Witajcie dziewczyny
Powodzenia na wizytach dzis!! ja mam jutro wizytę i to będzie 5t1d, wiec pewnie za wiele nie zobacze, ale musze isc po receptę oraz zastanawiam się nad zwolnieniem ciązowym, brała któraś tak wcześnie??

Nath mnie tez ciągle chce sie plakac, w zasadzie najchetniej bym sobie siadła gdzies w kąciku i płakała, w dodatku chodzę taka zła, mój m. ma tez teraz gorszy okres w pracy wiec awantury są dzień w dzień :/

Morela mnie piersi dopiero od kilku dni zaczeły bolec, choc urosły już wcześniej, ale od owulacji przyjmuję progesteron a od tego tez piersi bardzo rosną.

Dziewczyny czy Wy tez macie skurcze jak na @? mnie juz zaczeły przechodzic, ale od wczoraj znów mnie brzuch pobolewa, a w nocy dostałam taki skurcz, ze az się obudziłam, pozniej zasnełam i sniło mi się, ze dostałam okres :/ trochę się tym martwie, biorę cały czas magnez a jak mocno mnie boli brzuch to nospę.
Ja mam też lekkie skurcze i plamienia a jestem w około 4 tygodniu ciąży.
Ja dopiero panikuje i sie martwię

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny
Powodzenia na wizytach dzis!! ja mam jutro wizytę i to będzie 5t1d, wiec pewnie za wiele nie zobacze, ale musze isc po receptę oraz zastanawiam się nad zwolnieniem ciązowym, brała któraś tak wcześnie??

Nath mnie tez ciągle chce sie plakac, w zasadzie najchetniej bym sobie siadła gdzies w kąciku i płakała, w dodatku chodzę taka zła, mój m. ma tez teraz gorszy okres w pracy wiec awantury są dzień w dzień :/

Morela mnie piersi dopiero od kilku dni zaczeły bolec, choc urosły już wcześniej, ale od owulacji przyjmuję progesteron a od tego tez piersi bardzo rosną.

Dziewczyny czy Wy tez macie skurcze jak na @? mnie juz zaczeły przechodzic, ale od wczoraj znów mnie brzuch pobolewa, a w nocy dostałam taki skurcz, ze az się obudziłam, pozniej zasnełam i sniło mi się, ze dostałam okres :/ trochę się tym martwie, biorę cały czas magnez a jak mocno mnie boli brzuch to nospę.
Chyba będziemy miały podobny termin bo ja mam dziś 5t1d licząc od ostatniej @. Jeśli chodzi o l4 to ja też będę pytać lekarza bo szefowej odbija i chce zwolnić kilka osób. Wizytę mam 30 listopada

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej

Lilith daj znac jak po wizycie:-)

Truskawka ja juz mam L4 ciazowe ale ginka na.nfz dala mi tylko ze wzgledu na moje dwie choroby i rodzaj pracy.Tak powiedziala ze nie widzi podstaw do L4.Wszystko zalezy od gina prywatny da pewnie bez mrugniecia okiem.

Mnie tak strasznie odrzucilo od kwasnego , ze nawet cytryny nie dodaje do herbaty...na sama mysl o ogorku kiszonym albo kapuscie mnie trzepie..
Za to na slodkieeee mam chec ciagle jakies cukiereczki ,landrynki.Dzis juz wielkiego eklera wszamalam:D

010igov3fkey3mez.png
A ja wlasnie odwrotnie uwielbialam slodkie moglam jesc tonami a teraz patrzyc nie moge fuj...mozecwyjdzie mi to na dobre i moze tym razem na dziewczynke [emoji6]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Wendy na dziewczynke to wlasnie podobno slodkie choc ja w to nie wierze .Kazda ciaza jest inna i tyle...U mnie jest zupelnie inaczej czy bedzie inna plec sie okaze.

010igov3fkey3mez.png

reklama
Do góry