reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane, tak sobie Was czytam oglądając kolejny raz film z mojego wesela, który dziś odebrałam. Mam łzy w oczach i wiecie co? Zaslugujemy na szczęście. Za każdą z Was trzymam kciuki. Doceniajmy to, co mamy.

Docia, wiem o czym mówisz. Moja mama jeszcze biega na wywiadówki do brata a ja i drugi brat już mamy swoje rodziny. Uda Wam się. :* to piękne mieć takie wsparcie w corkach i mezu. To prawdziwy skarb.
Dlugo jestes po slubie?:)

reklama
Dziewczyny a czy myślicie już o imionach? Czy nic nie planujecie do czasu, aż będzie wszystko ok ?? Bo my czasami sobie tak pomarzymy i wybiegamy w przyszłość. Chłopczyk Aleksander albo Nikodem. A dziewczynka Karolcia ;)

Dziewczyny a czy myślicie już o imionach? Czy nic nie planujecie do czasu, aż będzie wszystko ok ?? Bo my czasami sobie tak pomarzymy i wybiegamy w przyszłość. Chłopczyk Aleksander albo Nikodem. A dziewczynka Karolcia ;)

Nasza córcia będzie Lilka (Lilianna) a synek Stas :) (po naszych dziadkach). Od początku byliśmy zgodni do tych imion :)

Ja chciałam dla córki Liliana, ale kuzynka dała Lilia niedawno córce :/ no a dla chłopca właśnie Aleksander mi się bardzo podoba, ale jak pomyślę o "Olku" to już zdecydowanie mniej ;)
Nie wiem, Alex znów tak mało polskie...

Ja mam nadzieję, że będzie córcia, parka by się przydała :-) ale tak czy siak mi się dla dziewczynki podoba Łucja albo Michalina, dla chłopca Miłosz albo Mateusz :-) ale z moim na ten temat nie rozmawiałam póki co :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja chciałam dla córki Liliana, ale kuzynka dała Lilia niedawno córce :/ no a dla chłopca właśnie Aleksander mi się bardzo podoba, ale jak pomyślę o "Olku" to już zdecydowanie mniej ;)
Nie wiem, Alex znów tak mało polskie...
Ja mam Liliankę
IMG_20160823_112648.jpg

Załączniki

• IMG_20160823_112648.jpg
    IMG_20160823_112648.jpg
    724,3 KB · Wyświetleń: 279
Ciąża była po lekach po 20latach ale obumarla w 11tyg,serduszko już biło,także ta tragedia wbiła nas w ziemię,chodź szczęście przyniosła na 3mc
Bardzo bardzo Wam kibicuje, Twoja postawa co do męża jest wspaniała, brawo! Na pewno się uda ja innej opcji nie widzę

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
A co do imion to mi się ostatnio Marcel podoba a dla dziewczynki zupełnie koncepcji nie mam. Podoba mi się Liliana i Michalina ale mojemu mężowi się nie podobają.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Do góry