Asica86
Fanka BB :)
32dc.A w ktorym dc jestes?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
32dc.A w ktorym dc jestes?
Bo te nasze psinki tak mają. Rozpieszczone jak nie wiem coBo psinka patyka nie dostała wiec wzieła sobie sama he he
![]()
Moze to faktycznnie implantacjaPoszłam do wc patrzę nitki cienkie krwi, myślę no zołza się rozkręca. A tu nic. No żesz ku*** że tak powiem.ja już się na monitoring zapisałam a tu się wszystko poprzestawia...
Ma sens ma!Dzisiaj to ja nie wiem czy jest w ogóle sens ... ehh zagroziłem mu ze nie będzie przytulania aż do grudniataka zołza jestem [emoji48] za to dziś czekał na mnie obiad jak wróciłam z pracy. Co prawda wszystko co musiał zrobić to odgrzać pulpeciki i ziemniaki ugotować, ale liczy się gest [emoji51][emoji108]
Co do psiaków my w domu mamy labradora. A w pl w domu mam foxteriera (chociaż on już bardziej taty niż mój [emoji51])![]()
![]()
A tak nam w zeszłym roku choinka zemdlała [emoji23][emoji23][emoji23]
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom