reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie zgodzę się ze badanie prenatalne to tylko statystyka, na takim badania mierzą, sprawdzają narządy , obwody uważam ze to bardzo ważne badanie szczególnie połówkowe czyli to w 20 tyg.

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

reklama
Cieszę się, że u wszystkich same dobre wieści . Mam nadzieje, że tak już zostanie do końca.

Beata- faktycznie tyle km było by bez sensu - tym bardziej , że już masz dziecko.

Ja od piątku zaczynam l4- cieszę się i smucę jednocześnie .

A co do łózeczek ja na tą chwilę planuje kupić i takie zwykłe łózeczko i taką dostawkę - wiadomo tylko na pare miesięcy, ale potem można sprzedać :)

Zobacz załącznik 784611

f2w3skjoapwrgv7j.png
O taką dostawke bym chciała ale strasznie drogie są.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, ja tez juz po genetycznych i wszystko wyszlo perfekcyjnie.To byly wielkie emocje bo pierwsza ciąza Z badania wyszlo 11t +3dni dziecko 47,6mmCRL.Znamy takze juz plec na 90% bedzie dziewczynka Jestem taka szczesliwa bo marzylam o dziewczynce bo w calej rodzinie same chlopaki.Zdjecia wrzuce jutro bo emocje nie opadly j musze po rodzince obdzwonic Jestem juz umowiona na usg polowkowe bo potem znowu nie byloby terminow. Jednak kalendarz chinski sie nie mylił! Choc smaki na kwasno i slono mnie zbily z tropu i mialam przeczucie na chlopca.Wszystkim wizytujacym mamom gratuluje!!! Pozostalym mamom zycze powodzenia i cierpliwosci

Dostawki są super ja bym się tylko bała bo łóżku w sypialni mam niestandardowe bardzo wysokie nie wiem jak to jest mocowane ale bałabym się ze coś się może urwać

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Czesc dziewczyny, ja tez juz po genetycznych i wszystko wyszlo perfekcyjnie.To byly wielkie emocje bo pierwsza ciąza Z badania wyszlo 11t +3dni dziecko 47,6mmCRL.Znamy takze juz plec na 90% bedzie dziewczynka Jestem taka szczesliwa bo marzylam o dziewczynce bo w calej rodzinie same chlopaki.Zdjecia wrzuce jutro bo emocje nie opadly j musze po rodzince obdzwonic Jestem juz umowiona na usg polowkowe bo potem znowu nie byloby terminow. Jednak kalendarz chinski sie nie mylił! Choc smaki na kwasno i slono mnie zbily z tropu i mialam przeczucie na chlopca.Wszystkim wizytujacym mamom gratuluje!!! Pozostalym mamom zycze powodzenia i cierpliwosci
Ja się o płeć nawet nie zapytałam - zapomniałam [emoji23] ale szczerze to i tak bym nie uwierzyła. W pierwszej ciąży płeć z pierwszego USG się nie pokryła.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Ale fajnie,że jestescie już po wizytach i że wszystko ok z maluszkami ,cieszę się razem z Wami dziewczyny :biggrin2:.

A tak sorki,że pytam z innej beczki trochę. Też Wam przeszła ochota na seks czy tylko mi odwaliło.tzn. to nie jest tak ,że nagle żyję w celibacie no ale jakoś tak dziwnie, nie chce mi się, nie mam ochoty...no wiecie o co mi chodzi nie :)

Nie, ja mam ochotę, w zasadzie w ciąży tylko raz się kochaliśmy z mężem... teraz mam leżeć więc o seksie mogę zapomnieć :/

74703e3ksg0ul1uj.png

Do góry