reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Gratuluję wszystkim mama dobrych USG!
Zając ja ciągle myślę o Naszych prenatalnych.
Co do szczepień rewelacja że są poruszane takie tematy, przecież można tu pisać o wszystkim. Ja zastanowię się nad szczepionka MMR ale nie o nie szczepieniu a o odroczenie do 3 roku życia. Bo według mojej wiedzy wtedy dziecko jest w pełni dojrzałe i ryzyko powikłań minimalne. Co do sanepidu, cóż Konstytucja nie mówi o tym że jest obowiązek szczepienia dzieci a jedynie mamy prawo do szczepień. Każda mama chce najlepiej dla dziecka i każda podejmie najlepsza decyzję we własnym przekonaniu. Szanuje każde zdanie i decyzje.
Anula to chyba Ty napisałaś o tym programie "szeptem" za żadne skarby nie mogę się dokopać, podrzucisz linka?
A która z Was to mama rocznika po karmieniu w ciąży, potrzebuję namierzyć ;-)
Ja tez caly czas o tym mysle, boje sie i czekam z utesknieniem jednoczesnie :) bedzie dobrze zobaczysz jak nam zleci :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Dzięki dziewczyny. Jakaś ta moja ginekolog do du..... Człowiek ufa lekarzowi bo sam się nie zna a ona nie powie nawet ze to takie ważne badanie na tarczyce. Patrzę na wyniki badań które zleciła i nic tam nie ma o tarczycy. Przed ciążą robiłam na własną rękę to miałam koło 2 a teraz nie wiem. Zła jestem[emoji35]

Madzien ja też lepiej się czuję. Mdłości właściwie nie mam i energii przybyło [emoji4]

Czuje od dwóch dni czasem takie pukanie delikatne od środka, ale wydaje mi się że trochę za wysoko na bobasa.....może to wzdęcia hahaha

7v8rikgnfeynrbw6.png

Tak moim zdaniem moda. Pare lat temu nikomu nie przyszlo by do glowy zeby nie szczepic dzieci. Owszem ludzie maja wiekszy dostep dzieki internetowi do badan naukowcow na konretny temat itp i pewnie stad ta nagonka na szczepienia ale uwazam ze mimo wszystko bede szczepila swoje dzieci.
Takie mam zdanie. Mam do niego prawo i nie zgadzam sie z nieszczepieniem dzieci ale kazdy robi jak uwaza.
Tyle w temacie nie ma sensu zasmiecac forum:)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Kasia...wiem, że nie odzywasz się bo pewnie nie masz nowych optymistycznych wieści. Wiedz tylko, ze czasem myślę o Tobie i zastanawiam się co słychać.

oar8pg4njr6t44vs.png
Wiesz Monya ja też myślę o naszej Kasi i o Milce [emoji4] i jeśli dziewczyny się nie pogniewają to zdradzę Ich lokalizację - pojawiają się na staraczkach [emoji1] A Kasia ostatnio zdradziła ze nas czasem podczytuje wiec powinna zaraz sama się odezwać [emoji11]

reklama
Wiesz Monya ja też myślę o naszej Kasi i o Milce [emoji4] i jeśli dziewczyny się nie pogniewają to zdradzę Ich lokalizację - pojawiają się na staraczkach [emoji1] A Kasia ostatnio zdradziła ze nas czasem podczytuje wiec powinna zaraz sama się odezwać [emoji11]

Dzięki za info.

oar8pg4njr6t44vs.png

Do góry