reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Motylek to moj robi wszystko zeby podniesc mi cisnienie[emoji23][emoji23]

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
U mnie też huśtawki nastrojów. A mąż to czasem mnie drażni sama obecnością.... Lepiej jak jest w pracy...
Kręgosłup też mi powoli wysiada, mam dyskopatie w odcinku lędźwiowym, więc nawet nie myślę co będzie dalej...

Ja dzis caly dzien spedziłam na zakupach z mama... Brw, ikea, agata meble. Jest tyle pieknych mebli a tak malo pieniedzy ;) pod koniec plecy mnie zaczynały bolec. Teraz maz zrobil kurczaka tikka masala i leze sobie przed tv :) na szczescie nigdzie dzis nie wychodzimy. A mialam dzis taka straszna ochote na tigera, ze poprosilam zeby mi przyniosl ze sklepu. Wypilam 3 lyki i mi przeszla ochota :)
Co do tylozgiecia. Moja ginekolog mowi ze nie mam, lekarz od usg twierdzil ze mam... wiec w sumie nie wiem bo plecy czasem bolą ale nie jakos straszliwie.
Czytalam ze pralyscie ;) ja wczoraj zrobilam 4 prania- za wczasu dokupilismy druga suszarke ;) z nas dwojga jest tyle prania co to bedzie jak Bombel dojdzie [emoji32] Tynka rozkladaj pranie na podlodze [emoji23]
Dzis zaczely znow mnie bolec piersi. Swedziec na szczescie przestaly ;) a i jakos ochota na seks wrocila ;) Heda facet jak facet- moj czasem mnie wkurza tym ze oddycha ;) najchetniej bym go sie wtedy pozbyla...[emoji12]

m3sx9jcg8o411yy9.png

Motylek to moj robi wszystko zeby podniesc mi cisnienie[emoji23][emoji23]

oar8s65gmlqg37sx.png
biore acard a to lek na zawał i śmieje sie do męża ze lekarz mi tu przepisuje leki na zawał i On tez musi sie starać zebym zawału nie dostała hihi. Ogolnie mój mąż sie boi zeby nie powtórzyła sie sytuacja z poronieniem i robi wszystko ale mnie, jest taki kochamy..wiec nie mam powodów do denerwowania.

Ja właśnie zajadam sie arbuzem....
Mniam... Kupilam dzis w lidlu, taki soczysty i bez pestek ...pycha dawno takiego dobrego nie jadlam

Też jadłam ostatnio, rewelacja :-)
Dziś miałam ochotę na lody mcflurry z McDonald's ale nikt nie chciał jechać mi kupić, a mnie przeziębienie dopada.
Są jakieś krople do nosa dla ciężarnych? Bo oszaleje z katarem :-/

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry