reklama

Czerwcowe mamy 2017

Tynka to ja 3 prania zrobilam [emoji23] zazdroszcze wyjścia...

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Emkaa jak ja bym chciala sie wyspac [emoji4]
Tynka ja tez mam jedna suszarkę tylko w dodatku stoi w korytarzu i zastawia prawie cale przejscie... (jak przytyje tyle co z Kacprem to sie nie zmieszcze [emoji23]) a co sie nie miesci to na grzejnikach...

oar8s65gmlqg37sx.png

Brzuch pobolewa, krzyże też, ta macica to mam wrażenie że pobolewa bo mam wrażenie jakby była napuchnieta trochę ciągnie co wiem że jest normalne ale dzisiaj cały dzień mnie tak trzyma

Ja ma ogrzewanie podłogowe nie mam grzejników :( co do drugiego trymestru ja się dzisiaj wystraszyłam bo przestałam czuć ze jestem w ciąży śpię bo śpię ale zawsze to lubiłam wiec nie wiem czy to kwestia ciąży

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Eeh mnie też boli kręgosłup,właśnie leżę, i zaraz wyproszę narzeczonego o masaż :D chociaż zdaję sobie sprawę,że ma w tym udział mój spory problem z postawą,a mianowicie garbienie się... muszę chyba się wybrać do ortopedy,żeby dokładnie zdiagnozował moje skrzywienia...

reklama
Czy wy też macie takie problemy z utrzymaniem nerwów na wodzy? Wróciły bóle głowy i wychodzę z siebie, obrywa się najbliższym...
Ja jestem oazą spokoju [emoji3] czasami " oberwie" sie mojej córce bo na nią nakrzycze jak prosze ja o cos setny raz, a ona nie słyszy. Ale ogolnie moj mąż robi wszystko zeby mi cisnienia nie podnosic hihi. .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry