Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czuję że szybciej się denerwuje ale cały dzień praktycznie sama jestem więc jak mąż wieczorem przyjdzie to się do niego przytulam i zasypiam. Mi za to na koniec 13tc wróciły mdlosci. A nawet sa wieksze niz wczesniej bo wczesniej to w sumie kilka razy zwymiotowalam i mogłam jeść dalej. Strasznie mi od wczoraj niedobrze. Jestem glodna źle, zjem coś też mnie nudzi i żołądek boli. Nie wymiotuje ale tyle dziś miałam zrobić a ledwo chodzę. Jutro umówiłam się z mamą na zakupy nie wiem czy dam radę.Czy wy też macie takie problemy z utrzymaniem nerwów na wodzy? Wróciły bóle głowy i wychodzę z siebie, obrywa się najbliższym...
Nigdy się tak nie darałam na tego mojego biednego ;( Od 2 miesięcy min. 3 razy dziennie słyszy że jest kretynem, idiatą, debilem... Ale na koniec dnia i tak mu mówię że go kocham, a on: że wie i nie jest zły bo to hormonyCzy wy też macie takie problemy z utrzymaniem nerwów na wodzy? Wróciły bóle głowy i wychodzę z siebie, obrywa się najbliższym...
Ja swojemu we wtorek zrobilam awantureNigdy się tak nie darałam na tego mojego biednego ;( Od 2 miesięcy min. 3 razy dziennie słyszy że jest kretynem, idiatą, debilem... Ale na koniec dnia i tak mu mówię że go kocham, a on: że wie i nie jest zły bo to hormony![]()
![]()
Też mam tyłozgiecie. Wystarczy że trochę pochodzę i zaczynają mnie boleć plecy. Jak się przeforsuje to już jest tragedia. Słyszałam że pod koniec ciąży to się wyrównuje wraz z rosnącym brzuchem i nie ma znaczenia na przebieg porodu aczkolwiek miałam straszne byle pogodowe właśnie z krzyża.A czy któraś z was ma może tylozgiecie macicy? Bo ja dzisiaj od rana już nie daje rady nie dość że biegunka po antybiotyku a co za tym idzie bóle podbrzusza to jeszcze plecy mnie bolą tak raz po bokach raz na środku i ten brzuch. ciepły prysznic trochę pomaga ale nie będę pod nim siedzieć cały dzień