Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czuję że szybciej się denerwuje ale cały dzień praktycznie sama jestem więc jak mąż wieczorem przyjdzie to się do niego przytulam i zasypiam. Mi za to na koniec 13tc wróciły mdlosci. A nawet sa wieksze niz wczesniej bo wczesniej to w sumie kilka razy zwymiotowalam i mogłam jeść dalej. Strasznie mi od wczoraj niedobrze. Jestem glodna źle, zjem coś też mnie nudzi i żołądek boli. Nie wymiotuje ale tyle dziś miałam zrobić a ledwo chodzę. Jutro umówiłam się z mamą na zakupy nie wiem czy dam radę.Czy wy też macie takie problemy z utrzymaniem nerwów na wodzy? Wróciły bóle głowy i wychodzę z siebie, obrywa się najbliższym...
Nigdy się tak nie darałam na tego mojego biednego ;( Od 2 miesięcy min. 3 razy dziennie słyszy że jest kretynem, idiatą, debilem... Ale na koniec dnia i tak mu mówię że go kocham, a on: że wie i nie jest zły bo to hormonyCzy wy też macie takie problemy z utrzymaniem nerwów na wodzy? Wróciły bóle głowy i wychodzę z siebie, obrywa się najbliższym...
Ja swojemu we wtorek zrobilam awantureNigdy się tak nie darałam na tego mojego biednego ;( Od 2 miesięcy min. 3 razy dziennie słyszy że jest kretynem, idiatą, debilem... Ale na koniec dnia i tak mu mówię że go kocham, a on: że wie i nie jest zły bo to hormony![]()
![]()
Też mam tyłozgiecie. Wystarczy że trochę pochodzę i zaczynają mnie boleć plecy. Jak się przeforsuje to już jest tragedia. Słyszałam że pod koniec ciąży to się wyrównuje wraz z rosnącym brzuchem i nie ma znaczenia na przebieg porodu aczkolwiek miałam straszne byle pogodowe właśnie z krzyża.A czy któraś z was ma może tylozgiecie macicy? Bo ja dzisiaj od rana już nie daje rady nie dość że biegunka po antybiotyku a co za tym idzie bóle podbrzusza to jeszcze plecy mnie bolą tak raz po bokach raz na środku i ten brzuch. ciepły prysznic trochę pomaga ale nie będę pod nim siedzieć cały dzień